Twilight Türkiye Fan Forumu |
|
| Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| Konu: Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? Paz Kas. 01, 2009 6:23 pm | |
| valla benimki saymakla bitmez ama deniyeceğim. michael jackson, pink, katy perry, linkin park, paramore, Black eyed peas, madonna, lady gaga,eminem, beyonce,kings of leon rihanna, jay-z, kanye west, evanescence, daniel merriweather, james blunt, robbie williams, duman, manga, taylor swift, teoman, kelly clarkson .............. anlayacağınız kulağa hoş gelen herşeyi dinliyorum ve yok rock yok pop ayrımında bulunmuyorum.
en sevdiğim şarkı ise james blunt~goodbye my lover bende çok ayrı bi yeri vardır
En son ayLax tarafından C.tesi Kas. 07, 2009 8:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | hayleykriss Kurt
Mesaj Sayısı : 721 Vampir Gücü : 811 Rep Puanı : 8 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? Paz Kas. 01, 2009 9:03 pm | |
| benimkilerin çoğunu sen de dinliyomuşsun... Paramore, Beyoncé, Evanescence, Lady Gaga, Pink, Taylor Swift, Britney Spears, Green Day, Shakira, Manga, Hayko Cepkin, Şebnem Ferah, Murat Boz....falan falan....
pop ve rock dışında dinlemem.. Paramore-My Heart ve Beyonce-Halo çok özeldir benim için... | |
| | | ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| | | | CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| Konu: Geri: Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? Salı Kas. 03, 2009 12:08 am | |
| Evanescence, yeri çok çok özeldir. Linkin Park, Metallica, Red Hot Chili Peppers, Muse, Paramore, Pink, Manga, Şebnem Ferah-bazı şarkılarını-. Aklıma bunlar geldi .) Bu arada söylemeden geçemiyeceğim, Kanye ve Eminem'den nefret ediyorum | |
| | | hayleykriss Kurt
Mesaj Sayısı : 721 Vampir Gücü : 811 Rep Puanı : 8 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? Salı Kas. 03, 2009 12:45 am | |
| | |
| | | ayLax Kurt
| Konu: Geri: Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? Salı Kas. 03, 2009 1:12 am | |
| | |
| | | doom11 Yeni Doğan
Mesaj Sayısı : 251 Vampir Gücü : 301 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 17/09/09 Yaş : 29 Nerden : eskişehir BOZÜYÜK bilecik
| Konu: Geri: Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? Salı Kas. 03, 2009 2:39 am | |
| walla bende evanescence, hilary duff , şebnem ferah , paromore , muse, linkin park ,fergie, black eyed peas, pink. açıkçası şebnem den hariç başka türk dinlemiyorum gibi bişeyy | |
| | | | Ne Dinliyosunuz? En Sevdiğiniz şarkı? | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|