cerenbode Kurt
Mesaj Sayısı : 563 Vampir Gücü : 642 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 28 Nerden : ...Bursa...
| Konu: Film Güzeldi Ama Daha Güzel Olabilirdi...!!! Paz Kas. 22, 2009 1:47 am | |
| Arkadaşlar filme gittim.Ama açıkçası öyle ahım şahım bir şey göremedim.Daha iyi filmler izledik hepimiz bence.
Tabi ki kötü demiyorum.Sonuçta hepimizin sevdiği karakterler vardı filmde ilk olarak.Fakat biraz da olsa hayal kırıklığına uğradım.Hani film çıkışında "Vay be ne filmdi"dersiniz ya o bende olmadı.Yani ilk film gibi etkisi altında kalmadım.
Tabi teknik olarak new moon çok daha iyiydi.Özellikle o gözlere bayıldım.Gerçekten insanın içine işliyordu.Grafiklere kadar twilighttan çok daha iyi bir film olmuş.
Ama dediğim gibi etkisi altında kalmadım.Bence daha iyi olabilirdi.Konu olarak ııhhh...
Belki de yeniay kitabını fazla sevmediğimden böyle gelmiş olabilir fakat böyle düşünüyorum şahsen.Sizlerin de düşüncelerini bekliyorum... | |
|
Bety_Alice İnsan
Mesaj Sayısı : 8 Vampir Gücü : 8 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/09/09
| |
Ceyda~ Admin
Mesaj Sayısı : 334 Vampir Gücü : 410 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/09/09 Nerden : BursAnkara
| Konu: New Moon Film Yorumları ~ Ptsi Kas. 23, 2009 12:34 am | |
| Evet Arkadaşlar. Bir çoğumuzun filme gittiğini düşünüyorum. Film hakkındaki yorumlarınızı bu konuda paylaşın. Lütfen ayrıca bir konu açmayın ~ ~ ~ Ben bayıldım şahsen (: Ama Ceren haklısın o müthiş kadro ve müthiş senaryoyla daha güzel şeyler çıkarabilirlerdi. Gene de mükemmeldi.Efektler harikaydı. Kurtların mimiklerine kadar yapmışlardı.Çok etkilendim gerçekten. | |
|
rob.gozde İnsan
Mesaj Sayısı : 176 Vampir Gücü : 196 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 32 Nerden : Ankara
| |
KardeLen İnsan
Mesaj Sayısı : 2 Vampir Gücü : 2 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/12/09 Yaş : 29 Nerden : ßursa
| |