Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

New Moon Film Yorumları ~

5 posters
YazarMesaj
cerenbode
Kurt
cerenbode

Vampir Gücü : 642
Rep Puanı : 0

New Moon Film Yorumları ~ Empty
MesajKonu: Film Güzeldi Ama Daha Güzel Olabilirdi...!!!   New Moon Film Yorumları ~ I_icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 1:47 am

Arkadaşlar filme gittim.Ama açıkçası öyle ahım şahım bir şey göremedim.Daha iyi filmler izledik hepimiz bence.

Tabi ki kötü demiyorum.Sonuçta hepimizin sevdiği karakterler vardı filmde ilk olarak.Fakat biraz da olsa hayal kırıklığına uğradım.Hani film çıkışında "Vay be ne filmdi"dersiniz ya o bende olmadı.Yani ilk film gibi etkisi altında kalmadım.

Tabi teknik olarak new moon çok daha iyiydi.Özellikle o gözlere bayıldım.Gerçekten insanın içine işliyordu.Grafiklere kadar twilighttan çok daha iyi bir film olmuş.

Ama dediğim gibi etkisi altında kalmadım.Bence daha iyi olabilirdi.Konu olarak ııhhh...

Belki de yeniay kitabını fazla sevmediğimden böyle gelmiş olabilir fakat böyle düşünüyorum şahsen.Sizlerin de düşüncelerini bekliyorum...
Bety_Alice
İnsan
Bety_Alice

Vampir Gücü : 8
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: New Moon Film Yorumları ~   New Moon Film Yorumları ~ I_icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 9:14 pm

Bnde filme gittim ewt brz sana katılıyorum ama kurt sahnelerii Müthişti o efectler bi Harikaydı doğrusu ben ki Edwrd hayranıı Jacob hayranı oldumm Jacob çook Yakışıklı olmuşşş Very Happy cheers
Ceyda~
Admin
Admin
Ceyda~

Vampir Gücü : 410
Rep Puanı : 2

MesajKonu: New Moon Film Yorumları ~   New Moon Film Yorumları ~ I_icon_minitimePtsi Kas. 23, 2009 12:34 am

Evet Arkadaşlar.
Bir çoğumuzun filme gittiğini düşünüyorum.
Film hakkındaki yorumlarınızı bu konuda paylaşın.
Lütfen ayrıca bir konu açmayın Smile

~ ~ ~

Ben bayıldım şahsen (:
Ama Ceren haklısın o müthiş kadro ve müthiş senaryoyla daha güzel şeyler çıkarabilirlerdi.
Gene de mükemmeldi.Efektler harikaydı.
Kurtların mimiklerine kadar yapmışlardı.Çok etkilendim gerçekten.
https://turkey.forum-canada.com
rob.gozde
İnsan
rob.gozde

Vampir Gücü : 196
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: New Moon Film Yorumları ~   New Moon Film Yorumları ~ I_icon_minitimeC.tesi Kas. 28, 2009 3:12 am

Ben bayıldım filme yaa kesinlikle ilkine baya bi fark atmıştı . Mike ve Jacob'un atışmaları , Emmet'in doğum günü sahnesindeki komikliği kahkahalar atmama sebep oldu
. Efektler herşey kesinlikle mükemmel hazırlanmıştı . ve beni kalbimden vuran sahne ise Edward'ın ölüm haberini aldığı sahneydi kesinlikle olayı bitirmiş dediğim sahneydi . Bella'nın çığlıkları yapmacık ve saçmaydı yazık Charlie'ye üzüldüm yani . Victoria kesinlikle harikaydı Eclipse de onun yerine gelen Bryce boşluğu kesinlikle dolduramayacak . Aro'nun ekibi harikaydı aksanları herşeyi ustacaydı çok başarılıydı . Alicee ona söyliyecek bi söz bulamıyorum zaten onun merdivenden atladığı sahnede aaaaa Alice diye bağırdımı ve herkesin bana bakışını unutamıyorum zaten hihi . Kurt adamlar mükemmeldi herşey süper zaten bu kadar süper olmasa çıktığı haftasonu 542 milyon dolar hasılat yapamazdı . Bir yönetmen olmak isteyen bana büyük bi idol oldu bu yönetmen kardeşim hihi
KardeLen
İnsan
KardeLen

Vampir Gücü : 2
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: New Moon Film Yorumları ~   New Moon Film Yorumları ~ I_icon_minitimePerş. Ara. 10, 2009 4:17 am

Film gerçekten güzeLdi ama bundan sonrakilerin daha iyi olabileceğini düşünüyorum...
Mesela bu filme pek bi konu yoktu ondan böyLe oldu bence...
Sadece Bella ve Edward ayrılıyordu sonra birleşiyordu konu bunun üzerine olduğu için...
İnşallah bundan sonrakiler daha iyi oLacak diye düşünüyorum. Smile
Ama işlerini gerçekten çok iyi yaptıklarına inanıyorum her oyunucunun...Smile

New Moon Film Yorumları ~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rome Film Festival - "The Twilight Saga: New Moon" Premiere
» New Moon Parti !!
» New Moon Bilekleri
» New Moon Kimlikler
» New Moon Fragmanı