Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM

3 posters
YazarMesaj
DiLaRa
İnsan
DiLaRa

Vampir Gücü : 16
Rep Puanı : 2

ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM Empty
MesajKonu: ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM   ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM I_icon_minitimeSalı Ara. 29, 2009 5:05 am

Lizzie, her insan hayatının bir döneminde vampirdir…
Sen anne karnında annenin kanını içiyordun…
Annenin ölmemesinin nedeni seni sevmesiydi…
Senin yaşaman için kanını veriyordu…
Bu harika bir fedakârlık örneği…
Bu yüzden sen onu nedensiz seviyorsun…
Ve oda seni…
Eğer kanını içmeme izin verirsen bende seni öyle seveceğim…
Ve sende beni seveceksin…
Koşulsuz…
Sonsuza dek…
Ölmeyeceksin…
Canın yanmayacak…
Hep benim, hep bana ait olacaksın…
Seni koruyacağım…
Kimsenin sana zarar vermesine izin vermeyeceğim…
Ama eğer sen kanını sırf korktuğun için bana verirsen;
Kanın bana zehirden farksız gelmeyecek…
Beni zehirlemiş olacaksın…
Öleceğim…
Eğer kanını bana isteyerek verirsen;
Kanın bana bir çeşit içki gibi gelecek… Sarhoş olacağım…
Ve en önemlisi sen beni seveceksin…
Ama senin kanından daha çok istediğim bir şey var…
Senin sonsuz olmanı istiyorum…
Bir… Vampir…
Benim gibi…
O zaman sonsuza dek birlikte olabiliriz…
Senin yaşlanmanı ve bir gün beni bırakıp gitmeni istemiyorum…
Biliyor musun Vampirler eğer bir kişiye âşık olurlarsa…
Sadece o sevdiğinin kanı onları ayakta tutar…
Sen ölürsen bende ölürüm…
Beni seviyorsan “Evet” de ve Sonsuz olalım…
Sen ve Ben…

............................................................Alexander(Alex)

Alex, yapamam…
Ölmek istemiyorum…
Soğuk ve soluk olmak istemiyorum…
Güneşe her çıkışımda morararak acı içinde çürümek istemiyorum…
Kan içerek doymak istemiyorum…
İnsan öldürerek tatmin olmak istemiyorum…
Ama bütün bunlara rağmen…
Her şeye rağmen…
Seni çok seviyorum…
Gerçekten tahmin edemeyeceğin kadar çok…
Yaşaman için hep yanında kalacağım…
Kanım benim olduğu kadar senindir artık…
Senden hiç korkmadım korkmuyorum…
Ben ölene dek seninim…
Sana aidim…
Benim bir gün ölmemi istemediğini söylüyorsun…
Ama eğer vampir olursam…
Senin gibi…
O zaman ayakta duran bir ölü olacağım…
Ve katilim sen olacaksın…
Beni her ısırışında içimden “vampir olmak istemiyorum” diyorum…
Eğer “istiyorum” dersem sen beni ısırdığında dönüşürüm…
Biliyorum…
Eğer beni sevmeseydin…
İlk ısırışında ölecektim…
Ama yapamam…
Lütfen beni anla…
Ben ölmeye hazır değilim…
Henüz…

........................................Elizabeth(Lizzie)
DiLaRa
İnsan
DiLaRa

MesajKonu: Geri: ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM   ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM I_icon_minitimeSalı Ara. 29, 2009 5:07 am

1.BöLüM__KaßuS

Gözlerimi açtığımda kalın perdenin aralandığını ve altın sarısı güneş ışığının saçlarımı okşadığını fark ettim. Camda açılmıştı içeriyi ılıcık bir bahar havası doldurdu. Yatağımın içinde doğruldum. Pencereden dışarıya baktım. Burada gördüğüm en güzel havaydı. Güneşten gözlerimi kısıp yatak örtüsünü ayaklarımla köşeye doğru itledim. İlk defa bu kasvetli yerde dinlenerek kalkmıştım. Yatağımdan kalktığım gibi aynanın karşısına geçtim. Aynaya çok içten gülümsüyordum. Güneşi seviyordum. Uzun dalgalı saçlarımı düzeltip dolabıma yöneldim. Kısa askılı çiçekli elbisemi çıkarttım. Ona uygun babetlerimi dolaptan çıkartıp giyinmeye başladım. Hazır olduğumda saçlarımın arasına küçük bir kurdele yerleştirdim. Cama doğru yaklaşıp tüm perdeyi açtım ve camdan aşağıya doğru sarkarak baktım. O kadar güzel çimlerle doluydu etraf. Yemyeşil çimler aralarda papatyalar. Çok büyük bir ağacın bir dalında her tarafında rengârenk kurdeleler asılı bir salıncak. Hayranlıkla izledikten sonra merdivenlere koştum. Korkuluklara ve duvarlara elimi sürüyerek hızlıca indim merdivenlerden. Mutfağa salona tüm odalara gidip tek tek perdeleri açtım. İçerisi beklide ilk defa bu kadar çok aydınlanıyordu. Elimde olmadan ritimli bir şarkı tutturdum. Hoplaya zıplaya, dans ede ede yürüyordum. Beni tanımayan biri beni böyle görse zihinsel özürlü ya da fazla gelişmiş çocuk sanardı. Giriş kapısını hızlıca açtım. Güneş ışınları tüm vücudumu tarıyordu adeta. Koşamaya başladım. Saçlarım uçuşuyordu. Salıncağa oturduğum gibi sallanmaya başladım. Kahkahalarım yankılanıyordu. Salıncaktan indikten sonra güneş gören çimlerin üstüne attım kendimi. Vücudum ısınıyordu. Bu çok güzel ve çoktan beri özlediğim bir histi. Bir anda fıskiyeler çalışmaya başladı. Ayağa kalkıp onlar arasında koşturdum sırıl sıklam olduğumda. Yorularak kendimi çimlere tekrar attım.

O sırada “O”nu hissettim. Nefesini boynumda. Güneşten rahatsız oldukları için kapalı olan gözlerimi araladım. Yanımda yatıyordu. O pürüzsüz cildi morararak çürümeye başlamıştı. Daha önce hiç görmediğim hatta olmadıklarını düşündüğüm damarları belli oluyordu. Bana acı çekerek baktı. İşte o anda tatlı rüyam bir kâbusa dönüşmüştü. Gökyüzünü kara bulutlar sarmıştı. Ve şimşekle beraber mermi gibi sert yağmur yağmaya başlamıştı. Az önce üzerinde yattığım çimler çamur olmuştu. Elbisem yırtık ve kirliydi. Papatya diyerek gördüğüm bitkilerse dikenli otlara dönüşmüşlerdi. Gördüğüm dev ağaç tüm yapraklarını dökerek korkunç bir hal almıştı. Ve az önce salıncağın olduğu yere şimdi bir karga sürüsü tünemişti. Korkunç çığlıklar atarak bana doğru koşmaya başladılar. Bunun bir rüya olduğunu biliyordum. Ama uyanamıyordum. Ayağa kalktığım gibi eve doğru koşmaya başladım. Ev kasvetli ve rutubet kokuluydu. Açık olan camlardan içeri rüzgarla birlikte yağmur giriyordu. Gıcırdayan merdivenlerden koşarak çıktım. Odama girdiğimde pencereyi kapatıp perdeleri çektim ve yatağıma uzandım. Bu kadar mükemmel olmasından rüya olduğunu anlamalıydım. Ama hala bu “mükemmel”(!) rüyamdan uyanamamıştım. Bir anda “O” yanıma geldi. Soğuk ve sert elleriyle kollarımı sımsıkı tuttu. Bacaklarıma oturarak hareket etmemi engelledi. Ne olacağını biliyordum. Dudaklarını boynuma doğru yaklaştırdı. Ve beni ısırdı. Kanımın çekildiğini hissediyordum…
Bağırarak uyandım…

Beğenmeniz dileğiyle Smile
paramore
İnsan
paramore

Vampir Gücü : 115
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM   ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM I_icon_minitimePerş. Ara. 31, 2009 10:42 pm

vaayyyy.. yeni bir hikaye ve süper..
devamını bekliyorumm.. yippp
DiLaRa
İnsan
DiLaRa

MesajKonu: Geri: ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM   ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM I_icon_minitimeCuma Ocak 01, 2010 3:26 am

her pazartesi yeni bölüm koyucm cnm (:
bu ilk bölümya biraz (bayaaa) kısa tuttum malum beğenilmezse boşa gitmesin die (:
ama pek tutmadı sanırım Sad ilk ve tek yorum senden Sad
paramore
İnsan
paramore

Vampir Gücü : 115
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM   ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM I_icon_minitimeC.tesi Ocak 02, 2010 3:07 am

kimse girmio siteyede ondan.. tatilde girmeye başlar millet diye düşünüyorum.. benim hikayemde pek okuyan olmuo yani.. xD
inş. tatilde girerlerde okurlar..merak etme.. =)
yarı vampir
İnsan

Vampir Gücü : 10

MesajKonu: Geri: ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM   ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM I_icon_minitimePtsi Mart 04, 2013 3:06 pm

cok guzel olmus devamını bekliyorum Very Happy Wink

ßL00Dy L0v£_(KanLı Aşk) 1. BöLüM
1 sayfadaki 1 sayfası