Allstar01 Admin
Mesaj Sayısı : 1077 Vampir Gücü : 1353 Rep Puanı : 7 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : ßursa
| Konu: Eclipse kadrosuna yeni katılan erkek aktörler Cuma Eyl. 11, 2009 6:07 pm | |
| Aktör: Xavier Samuel Karakter:Riley Bilgi:Kana susamış vampir Victoria, eşi James(Cam Gigandet)’in ve dostu Laurent’in(Edi Gathegi) ölümüne tepki gösteriyor. Bu yüzden Bryce Dallas Howard’ın canlandırdığı Victoria ve Xavier Samuel’İn canlandırdığı Riley Cullen ailesini ve kurt klanını sökmeyi planlıyor. Hayranların Samuel’den bekleyebilecekleri şunlar: Victoria’nın kurduğu yeni doğan ordusunun lideri olarak hizmet eder, Bella’nın odasına girer ve Seth Clearwater ile kavga eder.Aktör: BooBoo Stewart Karakter: Seth Clearwater Bilgi: Jacob’ın değişiminden sonra değişen, Leah’ın kardeşi ve vampirleri seven bir kurttur. Yeniay romanında görünse de yönetmenler Chris Weitz ve David Slade Seth’in üçüncü filmde yer almasına karar vermişlerdir. 15-yaşındaki aktör bu filmle yeni yüzler arasına girdi. O da Lautner gibi spor aktivitelerine katılacak. Bir şey bize ikisinin tüm eğlenceyi kapacağını söylüyor.Aktör: Jack Huston Karakter: Royce King Bilgi:20. Yüzyılı gösteren sahnede, sağlıklı ve insan Rosalie'nin, New York’taki parlak geleceğini gösteriyor. Royce King , Rosalie ile, onların diğer çiftlerde olduğu gibi sevgiyi paylaşmadığından şüphelenecek — ve sonunda yenilecek, muhtemelen ona tecavüz etti, ve ölmeye bıraktı. Bu olaylara ek olarak Carlisle onu kurtacak. Oh, ve vampir Rosalie'nin, onun sözde katillerinin intikamını aldığı sahne.. Alıntıdır : .twilightfan.net | |
|
_E.w.r.e.m_ İnsan
Mesaj Sayısı : 37 Vampir Gücü : 41 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 30 Nerden : Tekirdağ
| Konu: Geri: Eclipse kadrosuna yeni katılan erkek aktörler Cuma Eyl. 11, 2009 6:19 pm | |
| ay bunları pek beyenmedim ben ya ... | |
|
Allstar01 Admin
Mesaj Sayısı : 1077 Vampir Gücü : 1353 Rep Puanı : 7 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : ßursa
| Konu: Geri: Eclipse kadrosuna yeni katılan erkek aktörler Cuma Eyl. 11, 2009 6:23 pm | |
| Bence Seth hariç diğerleri iyi | |
|
hayleykriss Kurt
Mesaj Sayısı : 721 Vampir Gücü : 811 Rep Puanı : 8 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: Eclipse kadrosuna yeni katılan erkek aktörler Cuma Eyl. 11, 2009 6:24 pm | |
| | |
|
SerayPattinson.95 İnsan
Mesaj Sayısı : 179 Vampir Gücü : 200 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 12/09/09 Yaş : 29 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Eclipse kadrosuna yeni katılan erkek aktörler Ptsi Eyl. 14, 2009 9:44 pm | |
| en üstteki baya şeker bişeymişş | |
|
Levérage Kurt
Mesaj Sayısı : 738 Vampir Gücü : 1253 Rep Puanı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : evden =)
| Konu: Geri: Eclipse kadrosuna yeni katılan erkek aktörler Salı Eyl. 22, 2009 5:09 pm | |
| Kuzucum seni üzmek istemem ama ben bu konuyu genel olarak - bayanlarda dahil - açmıştım ama yinede yorumumu yapam şu royce beyefendiyi beğenmedim acayip bir tipi var tabii karakterler özleşmiş o da ayrı bir konu p. için sağol senam | |
|
Allstar01 Admin
| Konu: Geri: Eclipse kadrosuna yeni katılan erkek aktörler Salı Eyl. 22, 2009 5:14 pm | |
| Kuzucum link at istersen konuları birleştireyim | |
|