Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~

4 posters
YazarMesaj
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

Vampir Gücü : 508
Rep Puanı : 1

~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ Empty
MesajKonu: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 5:27 pm

twilight serisinin esas kızı. anne ve babası ayrı olan ve yaşıtı kızlarla uyum problemleri yaşayan bella, annesi tekrar evlenince babasının yanına, forks adlı ufak kasabaya yerleşiyor ve kasabada yaşayan edward cullen isimli, über karizmatik vampire aşık oluyor.**

--- çok pis spoiler ---

edit: breaking dawn itibariyle kendisi artık isabella cullen'dır ve edward tarafından dönüştürülmüştür, hayırlı olsun.

--- çok pis spoiler ---

edit: ...ve hayır bu entry kötülenince edward'dan ayrılmayacak kendisi.

her aşırı aşık, kendini akıllı sanan kız kadar salaktır. tehlike mıknatısıdır bella. edward olmasa çoktan ölmüştür zaten de, edward'a dua etsin o. ayrıca spoilerımsı şeyler yazacağım lütfen "ya nasılsa biliyorumdur." diyip, dayanamayıp okumayın eğer bütün kitaplar bitmediyse; sonra pişman olursunuz. başıma geldi bu başlığa ilk baktığımda ondan uyarıyorum.

--- spoiler ---
zaten ilk kitapta belliydi jacob'ın kendisine aşık olacağı bir kere. sen ne diye tutup elin çocuğuyla flört edersin, ki onu da beceremiyorsun zaten. bununla birlikte, bir kerecik de kendisini feda eden kız moduna girmese olmaz bu salağın! kitabı okurken yerinizde "ay ay ay ay" diye hoplamanıza sebep oluyor ya. alice var, kurtarıyor bunu hareketlerinin sonuçlarını söyleyerek. yoksa edward türk olsa çakar bunun ağzına iki tane. yok sen dövüşmeye gitme edward, yok ben kendimi parçalayayım da vampirler bana saldırsın edwardım kurtulsun, aman da jacob ben seni arkadaşımtrak sevgili gibi seviyorum-friends with benefits olalım... bu ne ya?!
--- spoiler ---

filmde kristen stewart'ın canlandırdığı karakter. benim aklımda hep rachel hurd wood canlanmıştır bella swan olarak. filmde de o oynasaydı hiç fena olmazdı.

eclipse'teki hal ve tavırlarıyla kendisi gelmiş geçmiş en "ne istediğini bilmez" roman karakteridir.

en karizmatik, yakışıklı, anlayışlı ve arzulanan "o" erkeğe sahip roman karakteri. kıymet bilir mi tabi, orası karışık.

dunyanin en ezik roman karakteridir.

--- spoiler ---
sevdigi erkek bir vampirdir. ve onunla sonsuza dek yasayip sonsuza dek genc kalmak icin ailesinden, arkadaslarindan kisacasi hayatindan vazgecmistir. kimse onu bu konuda ikna etmeye de calismamistir. kendiliginden istemistir. bu da gercek hayatinda ne kadar onemsiz ve ne kadar ezik oldugunun gostergesidir.
stephenie meyer da ayri bir takintili. kitabi okurken, 22 yasinda olmama ragmen yasli hissettim. oyle bir anlatimlar var ki. ''yanlarinda gelen cocuk bayagi buyuk duruyordu. 19 yasinda olmaliydi.'' ya da ''koseyi donunce 4 adam karsima cikti. 20 yaslarindaydilar'' tamam sevdim kitaplari ama yazarin ''genc'' bir yazar oldugu cok belli oluyor.
--- spoiler ---

Kaynak Ekşi sözlük lol!
ayLax
Kurt
ayLax

Vampir Gücü : 743
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 5:32 pm

her kelimesine katılıyorum bella'yla ilgili .
bencede stephenie çok basit bi yazar
mükemmel bi paylaşım, içimi dökmüş bunlar ya lol! lol! lol!
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 5:35 pm

Valla yaa lol!
Ben özellikle şurda koptum;
Alıntı :
yoksa edward türk olsa çakar bunun ağzına iki tane. yok sen dövüşmeye gitme edward, yok ben kendimi parçalayayım da vampirler bana saldırsın edwardım kurtulsun, aman da jacob ben seni arkadaşımtrak sevgili gibi seviyorum-friends with benefits olalım... bu ne ya?!
lol! lol!
ayLax
Kurt
ayLax

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 5:39 pm

süper yaaa.
işte bu kitabı okuyupta hala bella'yı sevenlere kıl oluyorum ya lol! lol!
Vampirella05
İnsan
Vampirella05

Vampir Gücü : 38
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 5:40 pm

Aynen yha güzel benzetme olmuş Very Happy[i]
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 5:45 pm

Valla yaa lol!
bella'yı bu kadar sevdiği için Edward'a bile niler demiştim ben zamanında lol!
ayLax
Kurt
ayLax

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 5:55 pm

bende edward'ı pek sevmiyorum bu yüzden Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ama rob lol!
rob.gozde
İnsan
rob.gozde

Vampir Gücü : 196
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimePtsi Eyl. 14, 2009 8:07 pm

hahahahahahahhahahaha Very Happy:D:D:D:D şu an gülme krizindeyim bunu yazan kimse gidip elini öpücem yaa allah razı olsun ondan Very Happy
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~   ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 16, 2009 3:46 am

Zuhahaha lol! lol!

~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ~Ek$i Sözlükte Jacob Black xD~
» Kristen Stewart, Bella Swan'ın Yeni Ay'ını anlatıyor.