CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| Konu: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ Ptsi Eyl. 14, 2009 5:27 pm | |
| twilight serisinin esas kızı. anne ve babası ayrı olan ve yaşıtı kızlarla uyum problemleri yaşayan bella, annesi tekrar evlenince babasının yanına, forks adlı ufak kasabaya yerleşiyor ve kasabada yaşayan edward cullen isimli, über karizmatik vampire aşık oluyor.**
--- çok pis spoiler ---
edit: breaking dawn itibariyle kendisi artık isabella cullen'dır ve edward tarafından dönüştürülmüştür, hayırlı olsun.
--- çok pis spoiler ---
edit: ...ve hayır bu entry kötülenince edward'dan ayrılmayacak kendisi.
her aşırı aşık, kendini akıllı sanan kız kadar salaktır. tehlike mıknatısıdır bella. edward olmasa çoktan ölmüştür zaten de, edward'a dua etsin o. ayrıca spoilerımsı şeyler yazacağım lütfen "ya nasılsa biliyorumdur." diyip, dayanamayıp okumayın eğer bütün kitaplar bitmediyse; sonra pişman olursunuz. başıma geldi bu başlığa ilk baktığımda ondan uyarıyorum.
--- spoiler --- zaten ilk kitapta belliydi jacob'ın kendisine aşık olacağı bir kere. sen ne diye tutup elin çocuğuyla flört edersin, ki onu da beceremiyorsun zaten. bununla birlikte, bir kerecik de kendisini feda eden kız moduna girmese olmaz bu salağın! kitabı okurken yerinizde "ay ay ay ay" diye hoplamanıza sebep oluyor ya. alice var, kurtarıyor bunu hareketlerinin sonuçlarını söyleyerek. yoksa edward türk olsa çakar bunun ağzına iki tane. yok sen dövüşmeye gitme edward, yok ben kendimi parçalayayım da vampirler bana saldırsın edwardım kurtulsun, aman da jacob ben seni arkadaşımtrak sevgili gibi seviyorum-friends with benefits olalım... bu ne ya?! --- spoiler ---
filmde kristen stewart'ın canlandırdığı karakter. benim aklımda hep rachel hurd wood canlanmıştır bella swan olarak. filmde de o oynasaydı hiç fena olmazdı.
eclipse'teki hal ve tavırlarıyla kendisi gelmiş geçmiş en "ne istediğini bilmez" roman karakteridir.
en karizmatik, yakışıklı, anlayışlı ve arzulanan "o" erkeğe sahip roman karakteri. kıymet bilir mi tabi, orası karışık.
dunyanin en ezik roman karakteridir.
--- spoiler --- sevdigi erkek bir vampirdir. ve onunla sonsuza dek yasayip sonsuza dek genc kalmak icin ailesinden, arkadaslarindan kisacasi hayatindan vazgecmistir. kimse onu bu konuda ikna etmeye de calismamistir. kendiliginden istemistir. bu da gercek hayatinda ne kadar onemsiz ve ne kadar ezik oldugunun gostergesidir. stephenie meyer da ayri bir takintili. kitabi okurken, 22 yasinda olmama ragmen yasli hissettim. oyle bir anlatimlar var ki. ''yanlarinda gelen cocuk bayagi buyuk duruyordu. 19 yasinda olmaliydi.'' ya da ''koseyi donunce 4 adam karsima cikti. 20 yaslarindaydilar'' tamam sevdim kitaplari ama yazarin ''genc'' bir yazar oldugu cok belli oluyor. --- spoiler ---
Kaynak Ekşi sözlük | |
|
ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| Konu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ Ptsi Eyl. 14, 2009 5:32 pm | |
| | |
|
CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| |
ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| |
Vampirella05 İnsan
Mesaj Sayısı : 33 Vampir Gücü : 38 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ Ptsi Eyl. 14, 2009 5:40 pm | |
| Aynen yha güzel benzetme olmuş [i] | |
|
CuLLe[n]isan Vampir
| Konu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ Ptsi Eyl. 14, 2009 5:45 pm | |
| Valla yaa bella'yı bu kadar sevdiği için Edward'a bile niler demiştim ben zamanında | |
|
ayLax Kurt
| Konu: Geri: ~Ek$i Sözlükte Isabella Swan xD~ Ptsi Eyl. 14, 2009 5:55 pm | |
| | |
|
rob.gozde İnsan
Mesaj Sayısı : 176 Vampir Gücü : 196 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 32 Nerden : Ankara
| |
CuLLe[n]isan Vampir
| |