Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gıcık Mısınız..??

4 posters
YazarMesaj
cerenbode
Kurt
cerenbode

Vampir Gücü : 642
Rep Puanı : 0

Gıcık Mısınız..?? Empty
MesajKonu: Gıcık Mısınız..??   Gıcık Mısınız..?? I_icon_minitimePaz Eyl. 20, 2009 6:38 pm

Cici bile sayılabilirsiniz
Arada bir gıcıklık yaptığınız doğru. Huysuzlanıyor, insanlara karşı samimiyetinizi yitiriveriyorsunuz. Çünkü karşınızda gıcık insanlar olduğunu keşfediyorsunuz. Aslında siz gıcıkla gıcık oluyorsunuz. Kendi halinize bırakıldığınızda ise pekala cici bir insansınız. Yeter ki keyfiniz yerinde olsun. İnsanların özellikle arkanızdan konuşmayacaklarını, size yalan söylemeyeceklerini bilin... İşte böyle kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda bir bebeğin samimi gülümsemesiyle etrafınıza neşe saçıyorsunuz.

ayy rahatladım acaba gıcık mı çıkacam diye korkmuştum.. hihi hihi

tıklayın sizde test edin..!!

http://testyourself.tr.msn.com/iliskiler/gicik/Start.aspx
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

Vampir Gücü : 1282
Rep Puanı : 14

Gıcık Mısınız..?? Empty
MesajKonu: Geri: Gıcık Mısınız..??   Gıcık Mısınız..?? I_icon_minitimePtsi Eyl. 21, 2009 6:22 am

Cici bile sayılabilirsiniz
Arada bir gıcıklık yaptığınız doğru. Huysuzlanıyor, insanlara karşı samimiyetinizi yitiriveriyorsunuz. Çünkü karşınızda gıcık insanlar olduğunu keşfediyorsunuz. Aslında siz gıcıkla gıcık oluyorsunuz. Kendi halinize bırakıldığınızda ise pekala cici bir insansınız. Yeter ki keyfiniz yerinde olsun. İnsanların özellikle arkanızdan konuşmayacaklarını, size yalan söylemeyeceklerini bilin... İşte böyle kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda bir bebeğin samimi gülümsemesiyle etrafınıza neşe saçıyorsunuz.

Çıktım lol!
ayLax
Kurt
ayLax

Vampir Gücü : 743
Rep Puanı : 4

Gıcık Mısınız..?? Empty
MesajKonu: Geri: Gıcık Mısınız..??   Gıcık Mısınız..?? I_icon_minitimePtsi Eyl. 21, 2009 5:14 pm

Sizden bi gıcık olmaz
Size bir tür uyum kumkuması teşhisi koymaktayız. Gıcıklık bir yana, çevreme uyum sağlayacağım, insanları güldüreceğim, sevimlilik yapacağım diye adeta kendinizi paralıyorsunuz. Nadiren gıcıklık yaptığınızda da "Ay ben ne yaptım?" diye anında pişman olup, sevimlilik derecenizi artırıyorsunuz. Çok arkadşınız var, ama aynı zamanda çok da yoruluyorsunuz. Birazcık gıcıklıktan kimseye zarar gelmez diyor, size sıkı bir gıcıktan ders almayı öneriyoruz... Bir süre sonra bu testi yeniden çözüm, düşündüğünüz şıkların tersini işaretleyin... Bakın hayat nasıl da farklılaşacak!...

lol!
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

Vampir Gücü : 508
Rep Puanı : 1

Gıcık Mısınız..?? Empty
MesajKonu: Geri: Gıcık Mısınız..??   Gıcık Mısınız..?? I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 6:21 pm

Sizden bi gıcık olmaz
Size bir tür uyum kumkuması teşhisi koymaktayız. Gıcıklık bir yana, çevreme uyum sağlayacağım, insanları güldüreceğim, sevimlilik yapacağım diye adeta kendinizi paralıyorsunuz. Nadiren gıcıklık yaptığınızda da "Ay ben ne yaptım?" diye anında pişman olup, sevimlilik derecenizi artırıyorsunuz. Çok arkadşınız var, ama aynı zamanda çok da yoruluyorsunuz. Birazcık gıcıklıktan kimseye zarar gelmez diyor, size sıkı bir gıcıktan ders almayı öneriyoruz... Bir süre sonra bu testi yeniden çözüm, düşündüğünüz şıkların tersini işaretleyin... Bakın hayat nasıl da farklılaşacak!...

Yalan yaa lol!
Arkadaşlarım sayılıdır ama hepsi sadıktır, ayrıca bana qıcığın teki olduğumu söylerler. xD

Gıcık Mısınız..??
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sempatik Misiniz???