cerenbode Kurt
Mesaj Sayısı : 563 Vampir Gücü : 642 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 28 Nerden : ...Bursa...
| |
Halbmond_HT Vejeteryan
Mesaj Sayısı : 1079 Vampir Gücü : 1282 Rep Puanı : 14 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 31 Nerden : Taylor'un kalbinden (:
| Konu: Geri: Gıcık Mısınız..?? Ptsi Eyl. 21, 2009 6:22 am | |
| Cici bile sayılabilirsiniz Arada bir gıcıklık yaptığınız doğru. Huysuzlanıyor, insanlara karşı samimiyetinizi yitiriveriyorsunuz. Çünkü karşınızda gıcık insanlar olduğunu keşfediyorsunuz. Aslında siz gıcıkla gıcık oluyorsunuz. Kendi halinize bırakıldığınızda ise pekala cici bir insansınız. Yeter ki keyfiniz yerinde olsun. İnsanların özellikle arkanızdan konuşmayacaklarını, size yalan söylemeyeceklerini bilin... İşte böyle kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda bir bebeğin samimi gülümsemesiyle etrafınıza neşe saçıyorsunuz. Çıktım | |
|
ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| |
CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| Konu: Geri: Gıcık Mısınız..?? Çarş. Eyl. 23, 2009 6:21 pm | |
| Sizden bi gıcık olmaz Size bir tür uyum kumkuması teşhisi koymaktayız. Gıcıklık bir yana, çevreme uyum sağlayacağım, insanları güldüreceğim, sevimlilik yapacağım diye adeta kendinizi paralıyorsunuz. Nadiren gıcıklık yaptığınızda da "Ay ben ne yaptım?" diye anında pişman olup, sevimlilik derecenizi artırıyorsunuz. Çok arkadşınız var, ama aynı zamanda çok da yoruluyorsunuz. Birazcık gıcıklıktan kimseye zarar gelmez diyor, size sıkı bir gıcıktan ders almayı öneriyoruz... Bir süre sonra bu testi yeniden çözüm, düşündüğünüz şıkların tersini işaretleyin... Bakın hayat nasıl da farklılaşacak!...Yalan yaa Arkadaşlarım sayılıdır ama hepsi sadıktır, ayrıca bana qıcığın teki olduğumu söylerler. xD | |
|