| ve Son..! xDxDxD | |
|
+6CuLLe[n]isan hayleykriss Levérage Swan~~ Allstar01 ayLax 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| Konu: ve Son..! xDxDxD Çarş. Eyl. 23, 2009 11:18 pm | |
|
En son ayLax tarafından Çarş. Eyl. 23, 2009 11:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Allstar01 Admin
Mesaj Sayısı : 1077 Vampir Gücü : 1353 Rep Puanı : 7 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : ßursa
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Perş. Eyl. 24, 2009 12:56 am | |
| Ayla'm Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin Kris fanlarının dedikleri yüzünden gidersen onların istediği şey olur Sen burada kalıp direnmelisin Seviyoruz seni + Ayrıca kızlar mesajlarınız gerçekten alay dolu olduğu için silmek zorunda kaldım.. En azından saygı göstermelisiniz. | |
|
| |
Swan~~ İnsan
Mesaj Sayısı : 166 Vampir Gücü : 197 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/09/09 Nerden : Taylorcuğunun yanıbaşından =)
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Perş. Eyl. 24, 2009 12:58 am | |
| açıkcası bi alay yoktu benimkinde bu gibi bi durumda ne yazılabilirkii asıl silmen bence saygısızlık olduu neysee sen bilirsin bu mesajımıda silebilirsin | |
|
| |
Allstar01 Admin
Mesaj Sayısı : 1077 Vampir Gücü : 1353 Rep Puanı : 7 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : ßursa
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Perş. Eyl. 24, 2009 1:05 am | |
| Hayır canım silmeyeceğim. Sen öyle düşünüyorsan saygısızlığım adına özür diliyorum.. Gerçekten silmem bir hataydı haklısın + İstersen tekrar aynı mesajı atabilirsin.. =) | |
|
| |
Levérage Kurt
Mesaj Sayısı : 738 Vampir Gücü : 1253 Rep Puanı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : evden =)
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Perş. Eyl. 24, 2009 1:33 am | |
| ayla kuzum nereye bence bu yapılan çok saçma tamam fanı olabiliriz olabilirsiniz ancak abartmanın ve bu kadar korumanın ne anlamı var herkes düşüncelerini söylemekte özgür şu yapılanları ne kris duydu ne rob nede başkaları sadece bizlerin arası bozuldu o kadar bu konuyu çok saçma buluyorum ilaydanın dediği gibi ne kris görücek bizi nede rob abartmasak ii olur ve ayla sende bu saçma sapan konu yüzünden ayrılma seni seviyoruz belki sevmeyen olabilir ama çoğunluk seviyor diyebiliriz | |
|
| |
hayleykriss Kurt
Mesaj Sayısı : 721 Vampir Gücü : 811 Rep Puanı : 8 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Perş. Eyl. 24, 2009 1:40 am | |
| | |
|
| |
Allstar01 Admin
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Perş. Eyl. 24, 2009 2:20 am | |
| Evet. Kusura bakmayın gerçekten özür diliyorum sizden. | |
|
| |
Swan~~ İnsan
Mesaj Sayısı : 166 Vampir Gücü : 197 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 17/09/09 Nerden : Taylorcuğunun yanıbaşından =)
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Perş. Eyl. 24, 2009 2:52 pm | |
| yok önemli değil ama ben bi daha söylüyorum zaten aylayı pek tanımıyordum poek değil hiç tanımıyordum yinede gittiğine üzüldüm böyle olmasaydı keşkee... artık yolun açık olsun | |
|
| |
CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Cuma Eyl. 25, 2009 2:33 am | |
| Yorum yapmıyorum ben yaa... Yapamıyorum yani... Ayla'm, msn'de yalnız bırakma en azından =) | |
|
| |
rob.gozde İnsan
Mesaj Sayısı : 176 Vampir Gücü : 196 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 32 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD C.tesi Eyl. 26, 2009 12:17 am | |
| Ayla ve Sena .... bu sitedeki en değerli kişiler benim için ... onun bu siteden gitmesine sebep olanlar mutlu olmayın henüz hiçbişey bitmedi onlara yapılan hakaret veya yanlış aynı şekilde banada yapılmıştır varsa bi derdiniz gelin halledelim yorumlarınıza saygı gösteriyosak sizde bizim yorumlarımıza saygı göstericeksiniz bunun anlayabilirsiniz umarım hayır anlamıyorum hayatınızda belkide göremeyeceğiniz insanlar için aptal saptal nedenlerden kavga edince noluyo egonuz falan mı tatmin oluyo .... garip .... Ayla bazı kişiliksizler yüzünden gitmene çok üzüldüm benim kardeşim gibiydin değişen bişey olmadı biz yine kardeşiz iletişimimiz devam edicek Sena beni eski siteden de tanıyosun bugüne kadar herhangi birine hiçbir şekilde hakaret dolu bir yorum yapmadım ama sabrımı taşıran son damlaydı bu , bu mesajda hakaret içerikli bir kelime görüyosan karar senindir canım artık herşey eskisi gibi olmıyacak dostlarım yine yanımda ama biri hariç dediğim gibi buna sebep olanlar gelin tanışalım haa sakın Kristen Stewart'ı sevenlerle arkadaş değilim olmamda onlardan nefret ediyorum gibi bi kişiliğim olduğunu düşünmeyin bu sitede bile Kristen Stewart fanı olup arkadaş olduğum kişi veya kişiler vardır beni bilen bilir birini ya severim ya sevmem . | |
|
| |
CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD C.tesi Eyl. 26, 2009 12:45 am | |
| Çok güzel konuşmuşsun Gözde'cim. =) | |
|
| |
Allstar01 Admin
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD C.tesi Eyl. 26, 2009 1:11 am | |
| | |
|
| |
Levérage Kurt
Mesaj Sayısı : 738 Vampir Gücü : 1253 Rep Puanı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : evden =)
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Paz Eyl. 27, 2009 1:31 am | |
| gözdemm arkandayım önündeyim her yerdeyim tabii bu işin esprisi gerçekten seni tam olarak tanımasam da - siteye üye olduğum da imza olayını sana sormuştum ilk - senin iyi biri olduğunu sevecen olduğunu güvenilir ve işte gerçek dost budur denilebilcek biri olduğunu biliyorum her zaman yanındayım yanındayız canım | |
|
| |
Halbmond_HT Vejeteryan
Mesaj Sayısı : 1079 Vampir Gücü : 1282 Rep Puanı : 14 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 31 Nerden : Taylor'un kalbinden (:
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Paz Eyl. 27, 2009 9:50 pm | |
| ya bişi söylicem biz bu forumu eğlemek ve bir arada olmaz içiin geldik ve kurduk boşu buşnua yorum yapamaya değmez yani iki tarafta hakaret içeerikli veya iğneleyici cümlelerde bulunmazsa bunlar olmazdı bence iki tarafında bişeyleri düşünmesi lazım birisi bi ünlüyü yada bir üyeyi sevmiyo diye hakaret etmesi gerekmiyo bırakın kendiniz yapın yorumunuzu boşu boşu başkalarıyla zıtlaşmaya gerek yok o ünlüler bizi biyere getirmicek yorumunuzu yaptıysanız yaptınız bitti dahada uzatmanın bir alemi yok yani biz bu forumda veya diğer forumlarda kendi içimizde grup oluşturmuyoruz belirli kiişileri destekliyoruz beğeniyoruz belirli kişileri sevmiyoruz desteklemiyoruz olay bundan ibaret llütfen bu konuyuda burada uzatmadan bitirelim. Kimse kimseyi kırmasın seviyosan seviyorum, sevmiyosan sevmiyorum de bitsin yani hakaret etmeyelim ve iğneleyici kelimeler kullanmayalım... İyi Forumlar arkadaşalr (: | |
|
| |
Levérage Kurt
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Paz Eyl. 27, 2009 10:45 pm | |
| sanada katılıyorum hill çünkü doğru ne rob bizi tamıyacak ne kris ne de bilmem ne yani | |
|
| |
Ceyda~ Admin
Mesaj Sayısı : 334 Vampir Gücü : 410 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/09/09 Nerden : BursAnkara
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Paz Eyl. 27, 2009 10:56 pm | |
| Ayla, O saçma konu yüzünden mi ayrılıcaksın ya. Lütfen saçmalamayıDikkat ettiyseniz o konu geyikteydi. Krisi çekememek ne alakaa? Jacobunki de eklendi,jake fanları birşey dedi mi, hep beraber güldük. Ayla hiçbir yere gitmiyorsun,lütfen. | |
|
| |
CuLLe[n]isan Vampir
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Ptsi Eyl. 28, 2009 10:08 pm | |
| Evet, konu çok saçma. Ben Bella'yı da eklemiştim, Jacob'ı da eklemiştim.. Bırak, tartışma mı çıktı, çıktığı yerde kalsın, çıkaran kendi çapında eğlenmiş olsun Sen fikrini söyledin, eğer senin fikrin saygısız takımının biyerine batıyorsa bu senin sorunun değil ki ! Saçma sapan konular için, saçma sapan insanlarla, saçma sapan tartışmalara girmek anlamsız.
Lütfen, sen olmazsan bu forumun eğlencesi direkt olarak yarıya inmez mi sence ? Sen forum için gitme, bizim için gitme.. Bırak seni üzen insanları kendi haline ! | |
|
| |
simgedward İnsan
Mesaj Sayısı : 151 Vampir Gücü : 197 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : İst.
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Salı Eyl. 29, 2009 11:15 am | |
| | |
|
| |
rob.gozde İnsan
Mesaj Sayısı : 176 Vampir Gücü : 196 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 32 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: ve Son..! xDxDxD Cuma Ekim 09, 2009 9:36 pm | |
| | |
|
| |
| ve Son..! xDxDxD | |
|