Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ve Son..! xDxDxD

+6
CuLLe[n]isan
hayleykriss
Levérage
Swan~~
Allstar01
ayLax
10 posters
YazarMesaj
ayLax
Kurt
ayLax

Vampir Gücü : 743
Rep Puanı : 4

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 11:18 pm

ceyda senden çok özür dilerim, seni yüzüstü bırakmış gibi olacağım ama daha fazla bu şaçmalıkla burda kalamazdım.herkesin bildiği gibi ben kris'ten nefret ederim hihi ve bazı arkadaşlar bunu kabullenemiyo kris ile ilgili her yorumumın altında üstü kapalı cevaplar buluyorum.yeter diyorum.insanların düşüncelerime saygılı olma büyüklüğü göstermediği yerde kalmanın alemi yok. forumda böyle saçmalıklara yer olmadığını düşünerek ayrılıyorum.Onurlu bi davranış sergilediğimi düşünüyorum. nefret ettiğim kişiler var ve karşılıklı olduğuna eminim hihi .beni birazcık seven herkese teşekkür ediyorum. ceyda senden tekrar tekrar ç....ok özür dilerim.yine msn'den konuşuruz inş.sevgiyle kalın.hakkınızı helal edin arkadaşlar hihi
ve hikayelerinizi ziyaretçi şeklinde takip edeceğimden emin olabilirsiniz .
[bunlarıda eklemek istedim] Very Happy

En son ayLax tarafından Çarş. Eyl. 23, 2009 11:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

Vampir Gücü : 1353
Rep Puanı : 7

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 12:56 am

Ayla'm kalp

Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin Smile Kris fanlarının dedikleri yüzünden gidersen onların istediği şey olur Wink

Sen burada kalıp direnmelisin kalp

Seviyoruz seni kalp

+

Ayrıca kızlar mesajlarınız gerçekten alay dolu olduğu için silmek zorunda kaldım.. En azından saygı göstermelisiniz.
Swan~~
İnsan
Swan~~

Vampir Gücü : 197
Rep Puanı : 0

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 12:58 am

açıkcası bi alay yoktu benimkinde bu gibi bi durumda ne yazılabilirkii
asıl silmen bence saygısızlık olduu neysee sen bilirsin bu mesajımıda silebilirsin
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 1:05 am

Hayır canım silmeyeceğim. Sen öyle düşünüyorsan saygısızlığım adına özür diliyorum..

Gerçekten silmem bir hataydı haklısın Smile

+

İstersen tekrar aynı mesajı atabilirsin.. =)
Levérage
Kurt
Levérage

Vampir Gücü : 1253
Rep Puanı : 11

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 1:33 am

ayla kuzum nereye bence bu yapılan çok saçma
tamam fanı olabiliriz olabilirsiniz ancak abartmanın ve bu kadar korumanın ne anlamı var
herkes düşüncelerini söylemekte özgür şu yapılanları ne kris duydu ne rob nede başkaları
sadece bizlerin arası bozuldu o kadar bu konuyu çok saçma buluyorum ilaydanın dediği gibi ne kris görücek bizi nede rob abartmasak ii olur ve ayla sende bu saçma sapan konu yüzünden ayrılma seni seviyoruz belki sevmeyen olabilir ama çoğunluk seviyor diyebiliriz Very Happy
hayleykriss
Kurt
hayleykriss

Vampir Gücü : 811
Rep Puanı : 8

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 1:40 am

Allstar01 demiş ki:
Ayla'm kalp

Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin Smile Kris fanlarının dedikleri yüzünden gidersen onların istediği şey olur Wink

Sen burada kalıp direnmelisin kalp

Seviyoruz seni kalp

+

Ayrıca kızlar mesajlarınız gerçekten alay dolu olduğu için silmek zorunda kaldım.. En azından saygı göstermelisiniz.
cansu da mı cevap yazmıştı en son ben yazmıştım da
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 2:20 am

Evet. Kusura bakmayın gerçekten özür diliyorum sizden.
Swan~~
İnsan
Swan~~

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePerş. Eyl. 24, 2009 2:52 pm

yok önemli değil ama ben bi daha söylüyorum zaten aylayı pek tanımıyordum poek değil hiç tanımıyordum
yinede gittiğine üzüldüm böyle olmasaydı keşkee...
artık yolun açık olsun
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

Vampir Gücü : 508
Rep Puanı : 1

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimeCuma Eyl. 25, 2009 2:33 am

Yorum yapmıyorum ben yaa...
Yapamıyorum yani... Wink
Ayla'm, msn'de yalnız bırakma en azından =) kalp
rob.gozde
İnsan
rob.gozde

Vampir Gücü : 196
Rep Puanı : 3

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 12:17 am

Ayla ve Sena ....
bu sitedeki en değerli kişiler benim için ...
onun bu siteden gitmesine sebep olanlar mutlu olmayın henüz hiçbişey bitmedi
onlara yapılan hakaret veya yanlış aynı şekilde banada yapılmıştır varsa bi derdiniz gelin halledelim
yorumlarınıza saygı gösteriyosak sizde bizim yorumlarımıza saygı göstericeksiniz bunun anlayabilirsiniz umarım
hayır anlamıyorum hayatınızda belkide göremeyeceğiniz insanlar için aptal saptal nedenlerden kavga edince noluyo egonuz falan mı tatmin oluyo .... garip ....
Ayla bazı kişiliksizler yüzünden gitmene çok üzüldüm benim kardeşim gibiydin değişen bişey olmadı biz yine kardeşiz iletişimimiz devam edicek
Sena beni eski siteden de tanıyosun bugüne kadar herhangi birine hiçbir şekilde hakaret dolu bir yorum yapmadım ama sabrımı taşıran son damlaydı bu , bu mesajda hakaret içerikli bir kelime görüyosan karar senindir canım
artık herşey eskisi gibi olmıyacak dostlarım yine yanımda ama biri hariç dediğim gibi buna sebep olanlar gelin tanışalım
haa sakın Kristen Stewart'ı sevenlerle arkadaş değilim olmamda onlardan nefret ediyorum gibi bi kişiliğim olduğunu düşünmeyin bu sitede bile Kristen Stewart fanı olup arkadaş olduğum kişi veya kişiler vardır beni bilen bilir birini ya severim ya sevmem .
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 12:45 am

Çok güzel konuşmuşsun Gözde'cim. =)
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 1:11 am

Gözde arkandayım Wink

kalp

kalp
Levérage
Kurt
Levérage

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 1:31 am

gözdemm arkandayım önündeyim her yerdeyim hihi
tabii bu işin esprisi gerçekten seni tam olarak tanımasam da - siteye üye olduğum da imza olayını sana sormuştum ilk hihi- senin iyi biri olduğunu sevecen olduğunu güvenilir ve işte gerçek dost budur denilebilcek biri olduğunu biliyorum her zaman yanındayım yanındayız canım kalp
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

Vampir Gücü : 1282
Rep Puanı : 14

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 9:50 pm

ya bişi söylicem biz bu forumu eğlemek ve bir arada olmaz içiin geldik ve kurduk boşu buşnua yorum yapamaya değmez yani iki tarafta hakaret içeerikli veya iğneleyici cümlelerde bulunmazsa bunlar olmazdı bence iki tarafında bişeyleri düşünmesi lazım birisi bi ünlüyü yada bir üyeyi sevmiyo diye hakaret etmesi gerekmiyo bırakın kendiniz yapın yorumunuzu boşu boşu başkalarıyla zıtlaşmaya gerek yok

o ünlüler bizi biyere getirmicek yorumunuzu yaptıysanız yaptınız bitti dahada uzatmanın bir alemi yok yani biz bu forumda veya diğer forumlarda kendi içimizde grup oluşturmuyoruz belirli kiişileri destekliyoruz beğeniyoruz belirli kişileri sevmiyoruz desteklemiyoruz olay bundan ibaret llütfen bu konuyuda burada uzatmadan bitirelim.

Kimse kimseyi kırmasın seviyosan seviyorum, sevmiyosan sevmiyorum de bitsin yani hakaret etmeyelim ve iğneleyici kelimeler kullanmayalım... kalpp Smile Smile

İyi Forumlar arkadaşalr (:
Levérage
Kurt
Levérage

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 10:45 pm

sanada katılıyorum hill hihi çünkü doğru ne rob bizi tamıyacak ne kris ne de bilmem ne yani hihi
Ceyda~
Admin
Admin
Ceyda~

Vampir Gücü : 410
Rep Puanı : 2

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePaz Eyl. 27, 2009 10:56 pm

Ayla,
O saçma konu yüzünden mi ayrılıcaksın ya.
Lütfen saçmalamayıDikkat ettiyseniz o konu geyikteydi.
Krisi çekememek ne alakaa?
Jacobunki de eklendi,jake fanları birşey dedi mi,
hep beraber güldük.
Ayla hiçbir yere gitmiyorsun,lütfen.
https://turkey.forum-canada.com
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimePtsi Eyl. 28, 2009 10:08 pm

Evet, konu çok saçma.
Ben Bella'yı da eklemiştim, Jacob'ı da eklemiştim..
Bırak, tartışma mı çıktı, çıktığı yerde kalsın, çıkaran kendi çapında eğlenmiş olsun Wink
Sen fikrini söyledin, eğer senin fikrin saygısız takımının biyerine batıyorsa bu senin sorunun değil ki !
Saçma sapan konular için, saçma sapan insanlarla, saçma sapan tartışmalara girmek anlamsız.

Lütfen, sen olmazsan bu forumun eğlencesi direkt olarak yarıya inmez mi sence ?
Sen forum için gitme, bizim için gitme..
Bırak seni üzen insanları kendi haline !
simgedward
İnsan
simgedward

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimeSalı Eyl. 29, 2009 11:15 am

Aylaaaa hayır ya
rob.gozde
İnsan
rob.gozde

Vampir Gücü : 196
Rep Puanı : 3

ve Son..! xDxDxD Empty
MesajKonu: Geri: ve Son..! xDxDxD   ve Son..! xDxDxD I_icon_minitimeCuma Ekim 09, 2009 9:36 pm

Ayla isyan edicem ediyorum ettim yani bak sen yoksun diye foruma arada bir uğruyorum yaaa yapmaaaa Sad
Levérage demiş ki:
gözdemm arkandayım önündeyim her yerdeyim hihi
tabii bu işin esprisi gerçekten seni tam olarak tanımasam da - siteye üye olduğum da imza olayını sana sormuştum ilk hihi- senin iyi biri olduğunu sevecen olduğunu güvenilir ve işte gerçek dost budur denilebilcek biri olduğunu biliyorum her zaman yanındayım yanındayız canım kalp
bu sözler bana mı bebişim yaaa Very Happy
kalp
Ayla ve Sena bunu çok iyi bilir ben bi olayı kafama takmam Ayla'yada aynısını söyledim takılcak kişilikte insanlar değil çünkü
madem bundan sonra herkse açık açkı konuşucak bu kurala bende uyucam o zaman kimseden saklıyacak bişeyim yok ama bunu başkalarının yapmadığı yapmayı akıl edemediği bi biçimde hakaret , küfür vb. kelimeleri kullanmadan yapıcam ben böyleydim böylede kalıcam bilen bilir zaten ama burda aaa sen gitmesine sebep oldun yok ben olmadım tartırşmasına gerek yok her koyun kendi bacağından asılır
Kristen Stewart'ı hiç sevmedim sevmiyorum ve sevmicem
onun dışında sevdiğim kişiyi savunucam da egomu da tatmin edicem de diye bir derdim olmadı olamaz da çocuk değilim çok fazla çocuk bahçesine döndü burası gereksiz kavgalara gerek yok Ayla seni kırıcak kişilikte ki insanları takmaya değmez biliyosun zaten
bu site çok değerli çok iyi ve dürüst bi üyesini kaybetti bundan sonra nasıl olur bilinmez..

ve Son..! xDxDxD
1 sayfadaki 1 sayfası