Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Robert AnOther Man Dergisinde

4 posters
YazarMesaj
mişa
İnsan
mişa

Vampir Gücü : 503
Rep Puanı : 1

Robert AnOther Man Dergisinde Empty
MesajKonu: Robert AnOther Man Dergisinde   Robert AnOther Man Dergisinde I_icon_minitimePtsi Eyl. 28, 2009 10:08 pm

Robert AnOther Man Dergisinde 3180

DazedDigital 1 Ekim’de piyasaya çıkacak olan, Hedi Slimane tarafından çekilen ve Nicola Formichetti tarafından tasarlanan Robert Pattinson fotoğraflarının kapakta yer aldığı, AnOther Man Dergisinin 9. sayısı hakkında ön bilgiler verdi. Dave Calhoun 23 yaşındaki Alacakaranlık yıldızı ile şöhretin ve oyunculuğun baskısı hakkında konuştular: “Oyunculuk hayatımda yaptığım en zorlu iş.”

Robert AnOther Man Dergisinde 3183

Dave Calhoun tarafından hazırlanan Robert Pattinson yazısından bir bölüm:

Pattinson hayranların Alacakaranlık kitaplarına olan bağlılığının farkında mıydı? Bu daha çok kitabın uyarlaması istedikleri gibi olmadığında öfkeye ve hatta nefrete dönüşecek bir saplantılı bağlılık gibi görünüyor. O başlarken neyin içine girdiğini biliyor muydu? “Bu durum çok garip aslında, her ne kadar rakamlar bu kitapların çok başarılı olduğunu ve milyonlarca satıldığını gösterse de, onları Londra’da bulamıyorsunuz. Bir kaç kitapçıya baktım ve bu kitaplar yoktu. Kızkardeşimin bir arkadaşı dışında tanıdığım hiç kimse bu kitapları okumamıştı. Hiçbir fikrim yoktu. Daha önce Kristen Stewart’I “Into the Wild” filminde görmüştüm ve yönetmen Catherine Hardwicke’nin diğer filmlerini izlemiştim, ve bunlar konu ile ilgili bildiğim çok az şeyin tümü idi.”

Robert AnOther Man Dergisinde 3197

Onun tavırları çok rahat. Saldırgan veya heyecanlı görünmüyor, daha çok kendini akışa bırakmış ve bundan keyif alıyor gibi bir havası var. O gelecekte çalışmak isteyeceği film yapımcılarına ulaşmak için yeni kavuştuğu şöhreti ve filmlerinin hasılat rakamlarını kullanacak mı? Bundan pek emin değil. ”Sinir bozucu bir şekilde buna ekleyebileceğim, veya eklemek isteyeceğim çok az şey olduğunu hissediyorum.” Ama o neye ihtiyacı olmadığını biliyor. “Ben bunun gölgesinde bir oyuncu olmak istemiyorum. Dikkat çekici olmakta çekici bir yan bulmuyorum.”

AnOther Man Dergisinin 9. sayısı Birleşik Krallık’ta 2 Ekim’de satışa sunulacak.

KAYNAK:robert pattinson_tr
hayleykriss
Kurt
hayleykriss

Vampir Gücü : 811
Rep Puanı : 8

MesajKonu: Geri: Robert AnOther Man Dergisinde   Robert AnOther Man Dergisinde I_icon_minitimePtsi Eyl. 28, 2009 10:13 pm

off ya burda hiç olmaz böyle şeyler bu dergiyi istiyorum yaaa Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
doom11
Yeni Doğan
doom11

Vampir Gücü : 301
Rep Puanı : 2

MesajKonu: Geri: Robert AnOther Man Dergisinde   Robert AnOther Man Dergisinde I_icon_minitimeSalı Eyl. 29, 2009 12:44 am

aaahh ölüyorum şu anda çok yakışıklısınn afro
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

Vampir Gücü : 1282
Rep Puanı : 14

MesajKonu: Geri: Robert AnOther Man Dergisinde   Robert AnOther Man Dergisinde I_icon_minitimeSalı Eyl. 29, 2009 1:27 am

anaaaaam ! süper pozlar bayıldım resmen yaaa Very Happy lol! kalpp kalpp

Robert AnOther Man Dergisinde
1 sayfadaki 1 sayfası