Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

K-11 ( Kris Ve Nikki )

5 posters
YazarMesaj
Levérage
Kurt
Levérage

Vampir Gücü : 1253
Rep Puanı : 11

K-11 ( Kris Ve Nikki ) Empty
MesajKonu: K-11 ( Kris Ve Nikki )   K-11 ( Kris Ve Nikki ) I_icon_minitimePerş. Ekim 01, 2009 10:17 pm

Twilight'in her derde deva iki bayan basrol oyuncusu Jules Mann-Stewart tarafindan yonetilecek yeni film K-11 icin degisik bir makyajla karsimiza cikacak. Kristen'in annesi tarafindan yazilan yeni dramada Kristen Stewart ve Nikki Reed yeniden bir arada oynayacaklar. K-11 filmin cekilecegi Los Angeles hapisanesinin koguslarindan birinin adi. Her iki bayan da LA'deki hukuk sistemi ile biri nefsi mudafadan digeri ise ceza ehliyetsizligi sebebiyle mucadele eden iki erkege donusecekler.

Jules Mann-Stewart senaryo denetimcisi olana kadar Hollywood'da 20 yilin uzerinde bir zaman harcadi. Mann-Stewart "Jack Frost", "Are We There Yet" ve Paris Hilton'un da yer aldigi muzikal drama "Repo"da calisti. K-11 yonetmenligini ustlenecegi ilk projesi olacak ve o bu proje uzerinde cok uzun zamandir calisiyor. Twilight bakis acisinin tam tersine cok karanlik bir film olacak; ama filmdeki yanlizlik odule deger olacak.

Hem Reed hem de Stewart Twilight'ta alti cizilen kusursuz guzelliklerinin aksine erkek olacaklar. Rol yeteneklerini zorlayacak ve tartisma yaratacak bu rolleri almakla her ikisi de cok cesur bir harekette bulundular. Eger bu hanimlari 2011 yili Subat'inda kirmizi halida oskarlardan birini almak uzere gorurseniz sasirmayin.

K-11'de bir baska tanidik yuzu daha gorecegiz. Bu kisiyi "Jay & Silent Bob"un iki bolumunda yasakkelime* Jay'i oynarken gorduk. Ama onu daha farkli gormeye hazirlanin. Jason Mewes K-11'de kacmaya calisan bir mahkum olan David rolu icin imza atti. Ayrica unlu aktor/yonetmen/yazar Kevin Smith'in de 2010'da sinemalarda olmasi planlanan bu filmde yer alacagina dair dedikodular bulunmakta.

Son birkac aydir her iki Twilight guzeli yeni filmleri hakkinda basina kisa bilgiler veriyorlar. Iste bu konuda soyledikleri:

Nikki Reed MTV'ye konustu"Benim oynayacagim karakterin adi Mousey ve o bir erkek bir fahise. Surekli olarak rahat oldugu icin hapishaneye girip cikiyor. Cunku orada tepesinde bir cati oluyor, yemek yiyiyor, dinleniyor ve tekrar sarj oluyor. Suresi dolup da tekrar disari gonderildiginde yer altinda ugrasmasi gereken bir suru uyusturucu isi oluyor. K-11 onun bir yerde dunyasi."

Kristen Stewart ise MovieOnline'a sunlari soyledi " K-11 Los Angeles'in bir hapishanesinde geciyor. Nereye giderseniz gidin topluma tam olarak uyum saglayamayan, cilgin, egzantirik karakterler vardir. Nikki ve ben onlardan ikisini oynayacagiz. Jason Mewes ise nerede oldugunu bilmeksizin bir gun uyanacak ve 2 hafta boyunca kacmaya ugrasacak bir karakteri canlandiracak. Kendini topluma entegre etmeye calisacak. Bu super olacak ama tabi aile olarak bir arada olmak biraz sikintili olabilir."

Kaynak: screenstar.com

hihi Paris Hilton
hayleykriss
Kurt
hayleykriss

Vampir Gücü : 811
Rep Puanı : 8

MesajKonu: Geri: K-11 ( Kris Ve Nikki )   K-11 ( Kris Ve Nikki ) I_icon_minitimePerş. Ekim 01, 2009 10:22 pm

Hem Reed hem de Stewart Twilight'ta alti cizilen kusursuz guzelliklerinin aksine erkek olacaklar. Rol yeteneklerini zorlayacak ve tartisma yaratacak bu rolleri almakla her ikisi de cok cesur bir harekette bulundular. Eger bu hanimlari 2011 yili Subat'inda kirmizi halida oskarlardan birini almak uzere gorurseniz sasirmayin.

şaşırmayız yaff kris'i kırmızı halıda görmek çok da zor değil hihi

ayrıca bu kris valla film manyağı oldu oyna oyna ben izlemekten zevk duyuyorum seni kuzumm kalp

+rep canım (tp dicektim haa zaa )
Levérage
Kurt
Levérage

Vampir Gücü : 1253
Rep Puanı : 11

MesajKonu: Geri: K-11 ( Kris Ve Nikki )   K-11 ( Kris Ve Nikki ) I_icon_minitimePerş. Ekim 01, 2009 10:24 pm

teşekkür ederim canım kalp
zaten bu filmde kızı oynamıcak da kim oynıcak değil mi ama
Swan~~
İnsan
Swan~~

Vampir Gücü : 197
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: K-11 ( Kris Ve Nikki )   K-11 ( Kris Ve Nikki ) I_icon_minitimePerş. Ekim 01, 2009 11:41 pm

aşkıma oscar'lar bile azz görürüz tabikii
işte gerçek oyunculuk yaa erkeği bile canlandırcakkk offf bu filmi izlemek için can atıyorummmmmmm
MissPattinson
Kurt
MissPattinson

Vampir Gücü : 962
Rep Puanı : 21

MesajKonu: Geri: K-11 ( Kris Ve Nikki )   K-11 ( Kris Ve Nikki ) I_icon_minitimePerş. Ekim 01, 2009 11:47 pm

hayleykriss demiş ki:

ayrıca bu kris valla film manyağı oldu oyna oyna ben izlemekten zevk duyuyorum seni kuzumm kalp

Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

Vampir Gücü : 1282
Rep Puanı : 14

MesajKonu: Geri: K-11 ( Kris Ve Nikki )   K-11 ( Kris Ve Nikki ) I_icon_minitimeCuma Ekim 02, 2009 7:35 am

hayleykriss demiş ki:

K-11 ( Kris Ve Nikki )
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Eylül-7~Nikki, Kris, Rob
» Kris’in en iyi arkadaşı: Nikki Reed!
» Robert ve Nikki
» Nikki Reed :)
» nikki ve paris 14 ekim