Levérage Kurt
Mesaj Sayısı : 738 Vampir Gücü : 1253 Rep Puanı : 11 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : evden =)
| Konu: Vampire Diaries'in damon'ı twilight'a gönderme yaptı Salı Ekim 06, 2009 12:34 am | |
|
Dün akşam yayınlanan yeni Vampire diaries bölümü "family ties"'da twilight'a gönderme yapılmış . Damon sanırım bölümde twilight'ı okuyormuş
Damon :(kötü olan vampir kardeş) :Şu bella denen kızda bu kadar özel olan ne var ? Ve edward şamar oğlanı gibi. (başka anlamada gelebilir bir deyim ama kelime anlamıyla çevirince saçma oluyor ) Anne rice'ı özledim ...o bunu doğru yapardı Caroline:önce ilk kitabı okumalısın yoksa anlamı olmaz (damon yüksek olasılıkla eclipse'i okuyor )
Caroline: Nasıl parlamazsın ? (damon'a söylüyor sanırım)
damon: çünkü ben gerçek dünyada yaşıyorum vampirlerin güneşe çıkamadığı caroline zaman sen nasıl güneşe çıkabiliyorsun damon: yüzüğüm var. Kaynak: zap2it Amann bunlarda özenti işte bütün vampirler twilighttan sonra hortladı yaa | |
|
Halbmond_HT Vejeteryan
Mesaj Sayısı : 1079 Vampir Gücü : 1282 Rep Puanı : 14 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 31 Nerden : Taylor'un kalbinden (:
| Konu: Geri: Vampire Diaries'in damon'ı twilight'a gönderme yaptı Salı Ekim 06, 2009 3:44 am | |
| hakkaten özetilik yapmışlar haha Özenti gençlik aparsın işte + ama bi yandan da reklem gibi olmuş dicem gerek yok zaten zirvede | |
|
Allstar01 Admin
Mesaj Sayısı : 1077 Vampir Gücü : 1353 Rep Puanı : 7 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : ßursa
| Konu: Geri: Vampire Diaries'in damon'ı twilight'a gönderme yaptı Salı Ekim 06, 2009 11:05 pm | |
| Ay sen kimsin oğlum yaa | |
|