Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !

+5
Allstar01
dilemma
~ Of"Gldof "
ayLax
CuLLe[n]isan
9 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

Vampir Gücü : 508
Rep Puanı : 1

~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 6:23 pm

1.de Miley'nin saçları fazla koyu diye ben 2.yi de koydum Very Happy
2.deki Kate Winslet'mış Taytanik'teki zaa

O saçları karıştırıverin tam benim aklımdaki oluyor hihi
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

Vampir Gücü : 1353
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 6:29 pm

Kate Winslet mi o saçma

Bayağı değişik çıkmış ama normalde güzel yani Very Happy
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 6:32 pm

Ben de tanıyamadım zaten ilk başta ama saçları kırmızı ya xDDD
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 6:38 pm

Evet hihi
_eylül_
İnsan
_eylül_

Vampir Gücü : 142

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 10:19 pm

hmm karıştırınca baya güzel birşeyler çıkabilir bence güzell
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 5:15 pm

Tşk ederimm beğenmene sevindim tipleri xD
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

Vampir Gücü : 1282
Rep Puanı : 14

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 6:41 pm

ya bu 2. kız titanikteki kız değilmi yaa lol! lol! lol!
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 26, 2009 6:43 pm

O Hill'm o lol! lol!
Naapim saçları falan çok hayalimdekine benziyodu, ve yalnızca Miley yapmak da istemedim ana karakterimi zaa
cerenbode
Kurt
cerenbode

Vampir Gücü : 642
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 11:12 pm

kızz veronica tmm da yani kate fazla turuncu kaçmış

neyse en demek resim için bu arada ben bi jack buldum

nerdeyse bi hafta oldu bulalı ya neyse onu sana bi gösteriyim vakit bulamadım.. kırocuk kırocuk
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 11:29 pm

Biliyorum Ciren'im o yüzden yanına Miley'yi de koydum saçları karıştırın öyle hayal edin diyerekten zaa zaa

Senin Jack'i de ekliycem şindii kırocuk
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 11:34 pm

~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 16arhto5b3rtd1
Bu Ceren'in bulduğu 2. ve daha yakın seçenek Jackk lol! lol!
cerenbode
Kurt
cerenbode

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 30, 2009 11:41 pm

bence bu jacke daha yakın bi profil oldu cane..

ama sen bilirsin tabi.. lol!
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Ekim 01, 2009 8:30 pm

Yok yok bence de bu daha iyi. xD
Demiştim zaten resmi eklerken bile "bu çok yaşlı kalıyo ama" diye lol! lol!
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePtsi Ekim 05, 2009 11:58 pm

6.Bölüm: Kamp mı, Ateş mi ?

Gözlerimi kapamamla açmam bir oldu… En azından ben öyle sandım, ve odamı akşam yattığım gibi görmeyince çok şaşırdım.

Hiç rüyasız bir gecenin ardından sonunda sabah olmuştu.. Ama umduğum gibi güneş açmamıştı, yağmur durmamıştı... Hatta hızlanmıştı !

Yatağımdan hemen kalktım ve pencereye koşturdum. Rüyada olup olmadığımı anlamak için camı açmaya cesaret edemedim, çünkü rüya –veya kabus- görmediğimi adım gibi biliyordum.

Hava sanki sabahın beşinde kalkmışım gibi kasvetliydi, bana göre karanlıktı. Yağmur artmıştı, hatta biraz ayrıntıyla baktığımda evin önünü sel götürdüğünü fark ettim…

Temmuzun ortasında yağmur da nereden çıkmıştı şimdi ?!

Sıkıntı içeren her türlü sesi homurdanarak yağmura arkamı döndüm, ve saçlarımı insancıllaştırmaya çalışırken aynadan odamı inceledim.

Arkamdaki aynanın yanındaki saatten öğrendiğim kadarıyla saat ondu, normal bir güne ait normal bir saat. Ama dağınık yatağımın üstüne düşen incecik, soluk, cılız bir ışık huzmesi bana bunun normal bir gün olmadığını hatırlatıyordu.

Dün akşam bıraktığım pat patlar kendinden geçmiş, hızlı pat pat pat patlara dönüşmüşlerdi. Dışarıda olanların kafalarına kurşun gibi düştüklerinden emindim, tabii bu havada çıkanların hangi akla hizmet çıktıkları hakkında bir fikrim yoktu..

Saçımı deli gibi yolmaya başladığımı fark ettiğimde iş işten geçmek üzereydi. Fırçamsı tarağımı yerine bıraktım, ve elbisemtrak bir tunik geçirdim üstüme.

Aşağı indiğimde neredeyse küçük dilimi yutacaktım. Dünya tersine dönmüş gibi hissediyordum resmen.. Emily mutfaktaydı ve kimin elinden çıktığını bilmediğim, gerçekten leziz kokular geliyordu; yengem genelde dayımın oturduğu büyük ve rahat koltuğa kurulmuş, ayaklarını da önündeki küçük minderciğe uzatmıştı, eline kumandayı almış televizyon karşısında durmadan zaplıyordu; ve en ilginci, dayım ortalarda görünmüyordu..!

Aklım karışmış halde aşağı inmeye devam ederken dayımın nerede olduğu anlaşıldı: sırılsıklam kalmış bir köpek gibi kapıyı delicesine açtı ve bir telaş içeri girdi, elinde ekmek ve klasik günlük ihtiyaçlarla…

Parçaları birleştirmeye çalıştım. Yengem dayım olmuştu, Emily yengem olmuştu, dayım Emily olmuştu.. Evet, dünya cidden tersine dönmüştü.

En azından ben hala bendim.

Başarısız çabama devam ettim. Saat onu geçmiş olmalıydı, yani şu an normalde benim kahvaltı sofrasında oturan dayımdan geç kaldığım için azar işitiyor olmam gerekirdi. Yengemin mutfak ve masa arasında mekik dokuyor olması gerekirdi. Emily’nin beni beklemeden çoktan tıkınmaya başlamış olması gerekirdi..

Evet, dünya cidden tersine dönmüştü.

‘Kahvaltı öncesi, kahvaltı boyu, kahvaltı sonrası tuhaflıklar’dan sonra odama çıktım. Yağmur durur gibi olmaya başlamıştı.. Yani en azından güneş açmıştı ve pat patlar yavaşlamıştı.

Yavaşça yatağıma gittim, daha da yavaşça uzandım, çok daha yavaşça gözlerimi tavana diktim ve çok çok daha yavaşça ellerimi karnımın üstünde birleştirdim. Bu benim klasik düşünmeye başlamaya hazırlık hareketimdi.

Büyük bir dikkatle tavandaki küçük oyukları incelemeye başladım, yağmur hafifçe bana eşlik ediyordu, yalnız bırakmıyordu. Kafamdan geçen düşünceleri dizginleyemiyordum, su gibi akıp geçiyorlardı, ve ben onlardan hiçbir şey anlayamıyordum. Gözümü kapamayı reddederek derin bir nefes aldım ve düşüncelerimi normal akışına koymaya çalıştım.

Fakat bu çabam tam yarısında bölündü ! Çünkü incelediğim oyukçukların arasında kocaman bir örümcek geziniyordu !

Gözlerimin gittikçe büyüdüğünü hissediyordum, sonuçta ben böcek fobisi olan bir insandım, ve örümcekler kara listemde başkan olarak görünüyorlardı !

Zıpladığım gibi kalktım ve bir koşu kapıyı açıp gümbür gümbür merdivenden indim, merdivenin tam karşısında olan oturma odasının kapısından üç kafa göründü. Son basamaklarda biraz yavaşladım, hatta son iki basamağı tek görüp kaydım..

Yüzüme çok yapmacık bir sırıtış koyup mutfağa gittim, hala üç kafa da beni izliyordu.. Mutfaktan içeri girdiğimde kayboldular.

Bunun üzerine bir bardak soğuk su içmem gerekiyordu, değil mi ?... Ama… ama ben nasıl uyuyacaktım gece orada ?!

Bunları düşünmemeye çalışarak oturma odasına geçtim, televizyonun yanındaki koltuğa kendimi attım, ve bütün gün popo büyütmekle uğraştım.. Ta ki yağmurun durduğunu fark edene kadar ! Ve ta ki saatin 7 olduğunu fark edene kadar !

Odama koştum, içeride bir örümceğin barındığı aklıma kapıyı açarken geldi. Ama bütün cesaretimi topladım ve kendime küçücük bir çocuğun bile korkmayacağını hatırlatarak odama girdim. O an mesaj geldi; Cecilia’dandı. 1 saate kadar onların sokağının başında buluşacakmışız..

Hazırlandım, aceleyle bir şeyler tıkındım ve kendimi dışarı attım. Kapıyı da çarparak kapadım, çünkü Emily bana olanca pis bakışıyla bakıyordu…

Şöyle derin bir nefes aldım.. Güneş batmak üzereydi, ortalık çok hoş bir turuncu içinde hapis kalmıştı, kısa bir süre sonra kızıla dönecek bir turuncu içinde. Sokaklar ı teker teker geçtim, çok yavaşça, ve sonunda Cecilia’nınkine yalnızca bir sokak kalmıştı.

O sırada sokağın tam köşesinde bir siluet seçebildim; biraz gözümü kısıp bakınca ise bunun elini kolunu deli gibi sallayarak beni gördüğünü belli etmeye ve yerini göstermeye çalışan Cecilia’dan başkası olmadığını fark ettim. Ben de ona elimi salladım onu gördüğümü –görmemem imkansızdı zaten- ve oraya geldiğimi ima edercesine, kollarını yardım çağırır gibi sallamayı bitirdi ve aşağı indirip beklemeye başladı.

Yanına vardığımda sabırsızlıkla kıvranıyordu, bütün yol boyunca konuştu, ben dinledim. Ve sonunda, kıpkırmızı gökyüzüne bakarken ayağım sıcak kumla buluştu !

Aynı anda bir ses de duyuldu.

-Veronica !

Şöyle bir bakındım, sesin sahibini görmem pek zor da olmadı. Tanrım ! Ben dışarıdan bakınca gözlerimden sorunu olan bir tip gibi mi görünüyordum acaba ? Çünkü şimdi de Jack, yakmakta oldukları ateşin yanından bana deli gibi kollarını sallıyordu !

Ben de onu gördüğümü söylercesine elimi salladım, bu arada Cecilia gülümseyerek insanları selamlıyor ama bir yandan da çok güzel bir şekilde bizi süzüyordu. Eh, alınacak bir şey yoktu; tecrübeli olan oydu !

Yavaşça yürüyerek yanına doğru gittik, sonunda ise Cecilia ile ayrıldık. O birkaç arkadaşına gidecekmiş, ama birazdan yanıma gelirmiş. Peki. Ayrılırken bana imalıca göz kırptı, dışarıdan masum görünen, ama içeriden “dikkat et” anlamına gelen bir şekilde..

Ona gülümsedim ve arkamı döndüm, ama dönmemle çığlık atmam bir oldu. Eh, insan kendisinden bir baş uzun bir insanın, mavi bir bluzle kütük gibi karşısında bitivermesini dünyadaki en doğal şey olarak karşılayamazdı, değil mi ?

Çığlığım üstüne o sırada geçmekte olan iki kızın kafası beş saniyeliğine bize döndü, sonra yollarına devam ettiler. Bu arada ben de, Jack de bir adım gerilemiştik, belki ben birkaç adım.

“Korkuttuysam özür dilerim !”

“Yok canım, ne korkutması ! Ben genelde bir insan gördüğümde böyle tepki veririm..”

Jack bu iğrenç ötesi esprime güldü, evet güldü, ve sonra sırıtarak ama yavaşça, aramızdaki beş adımlık mesafenin üç adımlığını kapattı. Tek kaşını kaldırdı ve sordu.

“Bize yardım etmek ister misin ?”
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeSalı Ekim 06, 2009 3:31 am

kuzuu yeni bölüümm Very Happy ayrıcada bu Jack birinci resimdeki arkadaşmı ikinci resimdeki arkadaşmı lol!
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 07, 2009 12:17 am

Yeni ekledim ya kuzum hihi hihi

+

2. resim 2. resimm hihi
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 07, 2009 3:47 am

ooo tamamdır tam çapkınını bulmuşun Very Happy Very Happy Very Happy
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 07, 2009 8:29 pm

Ehehehe bulurum ben kuzum lol!
cerenbode
Kurt
cerenbode

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Ekim 08, 2009 1:31 am

vayy bea döktürmüşün gene kuzum... kalpp

ama jackle biraz daha konuşsalardı... kırocuk kırocuk

hızlıca okudum okudum bi baktım bitti... hihi hihi

hadi bakam yeni bölüm ne zaman acaba..yani en yakın boş zamanından bahsediyorum... hohohoh
_eylül_
İnsan
_eylül_

Vampir Gücü : 142

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Ekim 08, 2009 7:24 pm

yeni blöm isterzz
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Ekim 09, 2009 1:59 am

Süpersin kuzuuum kalp
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 14, 2009 8:40 pm

Tşk ederim Ciren'mm Very Happy Laughing
Ya konuşturmaya başlamıştım aslındaa, ama eklemek istedim artık o prq'ı da 7. blmün ilk paraqrafı yaptım kuzum. lol!
kalp

-

Eylül'cm yeni bölüm qelemiycekk bi süre hihi

-

Sağol Sena'mm kalp

+

Ben iyice qözden düştüm mü sanki mi ne ? =P
Artık eskisi gibi yorum gelmiyor bakıyorum ?
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Ekim 15, 2009 6:07 am

Kuzu takma kafanı benim hikayede yalan oldu zaten yeni bölüm eklemiyorum o yüzden Very Happy Sad Sad Sad Sad

ama ben yinede okuyucunum nirede yeni bölüm Very Happy Very Happy Very Happy
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePerş. Ekim 15, 2009 9:03 pm

Ah kuşum benim tşk tabiki okuyucumsun sen benim kalp
Bu arada senin hikaye yalan falan olmadı aaa !! ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 344991
Halbmond_HT
Vejeteryan
Halbmond_HT

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Ekim 16, 2009 2:51 am

bbbbbbbeeeeee zaa

kuzu çok manyak geliyo yeni bölüm haberiniz olsun Very Happy
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Ekim 18, 2009 3:03 am

Arkadaşlar, üzülerek bildiriyorum biraz uzunca bir süre yeni bölüm yok.
Yani derslerime ağırlık vereyim azıcık diyorum, daha ilk ünitelerden zorlanmaya başladım...
Ama size söz veriyorum, bundan sonra bilgisayarı ilk açma amacım hikayelerime yeni bölümler yazmak olacak. =)
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum. kalp
ayLax
Kurt
ayLax

Vampir Gücü : 743
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 5:28 pm

ne demek canım. sen derslerini aksatma. hihi
SerayPattinson.95
İnsan
SerayPattinson.95

Vampir Gücü : 200

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Ekim 30, 2009 6:14 am

bn baya koptum zannediyodum bu konudan ama pek bişi kaybetmemişim anlaşılan lol! lol!
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeCuma Ekim 30, 2009 5:16 pm

Sağolun bebükler kalp Very Happy
cerenbode
Kurt
cerenbode

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Ekim 31, 2009 1:49 am

tabi cabım ya..seni çok iyi anlıyorum valla...

aynen ilk konulardan zaten koptum ben..hiç bi halt bilmiyom..

yazılılar başlıyacak kesin dökülecem..

ne yapçam bilmiyom yawt...

her neyse konu saptı..sen keyfine bak canım..boş olduğun zamanlarda yazarsın..

hade öptüm seni.. kalpp kalpp
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

MesajKonu: Geri: ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !   ~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 ! - Sayfa 2 I_icon_minitimeC.tesi Ekim 31, 2009 3:21 am

Ben de seni kuzumm kalp
Ay ama cidden...
Hayatımda ilk defa özel ders alıyorumm -- =(

~Bir Aptala Aşık Oldum !...~ [6. blm qeldiii !!] sf~5 !
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2