31. Bölüm
Reenesme -- - - --
Jacob’ımın boynuna atladım. Benim Jacob’ımın.. Sıcak kollarıyla bana sarıldı ve başını uzun saçlarıma gömdü.. Beklediğim teklifi yapmıştı.. Evet dememek için hiçbir nedenim yoktu.. Kollarımla onu daha çok , daha çok sıktım… Sonra kendimi geri çekip kulağına fısıldadım.
‘’ Sonsuza kadar seninleyim. Jacob’ım, benim Jacob’ım.. <3 ‘’
Gözlerine baktığımda sevinçten ışıldadığını gördüm.. Onu asla reddedemezdim ki.. Bembayaz dişleriyle bana gülümsedi…
‘’ Seni seviyorum. Reenesme’m. Hemde her şeyden çok. ‘’
Kalın ve sıcak dudaklarını öptüm… Kaslı kollarıyla beni sardı. Sıcaklığı bütün bedenimi ele geçirdi..
Birden dayımın uyarı dolu öksürmesiyle kendimize geldik.. Jacob geri çekildi ama eli hala belimdeydi. Sally dayımın karnına bir dirsek attı. Bu romantik anı bozduğu için ona kızmış olmalıydı.. Konuşma gereği duydum.
‘’ Dayıcım sakin olur musun ? Jacob ve ben şu andan itibaren karı-koca sayılırız. ‘’
Bu kelime bana garip gelse de rahatça kullanmıştım…
Dayım gözlerini büyüterek bir bana birde Jacob’a baktı. Sally ise elindeki paketleri yere atarak koşup bana sarıldı. ‘’İşte tam bir abla’’ diye düşündüm.
Kulağıma fısıldadı
‘’ Tebrik ederim Bitanem.. ‘’
Bende ona dokundum ve tüm iyi düşüncelerimi ona aktardım. Gülümseyerek benden ayrıldı ve Jacob’a sarıldı. Ona şöyle dediğini duydum
‘’ O kıza iyi bakmazsan benden çekeceğin var minik şey.! ‘’
Tam gülerek onlara bakacaktım ki Dayım kocaman kollarıyla bana sarıldı.
‘’ Tebrik ederim.. Umarım ona bakabilirsin çok yemek yiyor gibi ‘’
Her zaman ama her zaman espri yapabilirdi Dayım.. Onu o kadar çok seviyorum ki. <3
Dayım sonra Jacob’a sarıldı. Dayım Jacob’tan 5 cm felan daha uzundu.. ve kulağına aynen şunları söyledi.
‘’ Sormak istediğin bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin Jacob.’’
Jacob’ın tepeden tırmağa kızardığı görebiliyordum. Şimdi heralde 50 derece felandı… Gülmemek için dilimi kanatana kadar ısırdım. Sally ise arkadan dayımın omzunu çimdikledi…
Sally sanki benim aklımı okumuş gibi
‘’ Hadi eve gidip bunu herkese söyleyelim. ‘’
Heyecanlı adımlarla, Jacob’ın sıcaklığını elimde ve belimde hissederek eve girdik.
Dayım gür sesiyle tekrar konuştu..
‘’ Alice Bella’nın düğününden olan süsleri umarım atmamışsındır.! Yakında bir düğün daha var.. ‘’
Herkes küçük dilini yutmuş gibi bize bakıyordu..
İlk olarak annem
‘’ Ah.! Bitanem… ‘’ dedi ve bana sarıldı. Ardından babam,halam,Jasper dayım,Anneannem ve dedem – ki onlar bu sözler için çok genç ama yinede ben öyle diyorum –
Sonra halam konuştu.
‘’ O zaman yarın ki kutlamayı düğünle birleştiriyoruz.. ! Yeni kıyafet almak şart oldu. Yaşasın. ‘’
Her şey çok ani olmuştu.. Yinede mutluydum. Jacob’ımla benim Jacob’ımla…
…
Sally
Alice’in tam anlamıyla mükemmel bir düğün yapacağını biliyordum. Maalesef Sam ve Baja yüzünden Emmett ve bizim tam anlamıyla bir düğünümüz olmamıştı… Ama hiç umrumda değildi. Ben Emmett birlikte ve mutlu olduktan sonra bunların hiçbir önemi yoktu.. Ama yine de içimde azıcık ukde kalmıştı… Emmett’ın yanına gidip başını göğsüne yasladım. ve bu mutlu tabloyu izlemeye başladım.
Sonra Emmett’ım beni belimden kavradı ve merdivenlere doğru yönlendik…
Hava kararmıştı ve deli gibi uykum vardı. Emmett’ın bu geceyi boş geçirmek istemediğini anlamıştım…
Nazikçe onu öptüm ve ‘’ Çok yorgunum bebeğim. Gerçekten.. ‘’
Yüzü bir an buruştu ama anlayışlar karşıladı.
‘’ Tamam bitanem. Anlaşılan bu gece de seni uyurken izleyeceğim.. <3 ‘’
‘’ Kollarında uyumak mükemmel.. <3 ‘’
Beni kucağına olarak yatağa taşıdı. Başını taş gibi göğsüne yasladım.. Saçlarımı öptü… Sonra söze başladı
İstersen Alice’e söyleyeyim.. 2 çiftlik düğün hazırlasın.
Nasıl yani ? dedim başımı kaldırarak.
Hani bizim düğünümüz olmadı ya.. dedi dudaklarını ısırarak..
Güldüm.
Hiç gerek yok bebeğim. Ben seninle böyle mutluyum. Bir gelinlik ve bir damatlık bir de çiçek. Tüm mesele bu…
Ama senin bundan yoksun kalmanı istemem birtanem..
Gerçekten gerek yok Emmett…
Dedim ve sonsuza kadar parmağımda olacak alyansı gösterdim..
Yüzüğüm parmağımda,sevgilim yanımda isteyebileceğim hiçbirşey yok artık dedim ve onu öptüm..
Sonra tekrak göğsüne yaslandım ve Huzurlu bir biçimde kendimi uykunun kollarına bıraktım
-
Sally
Sabah uyandığımda gözlerimi açmadan Emmett’ın yanımda olmadığını anladım.. Soğuk ve sert bir göğüste değil,yumuşacık ve sıcak bir yatakta yatıyordum. En son böyle uyandığım zamanı hatırladım ve elimde olmadan tüylerim ürperdi.. Bunu düşünmemeye çalıştım.. Tam o sırada kapı açıldı ve elinde bir tepsi tutan Emmett gülümseyerek odaya girdi… Mis gibi sucuk kokusu tüm odayı sardı. Ne zamandır sucuklu yumurta yememiştim.. Ağzım sulandı.
Tepsiyi kucağıma bıraktı ve yanıma oturdu. Yanağına sıcak bir öpücük kondurdum.. İştahla yemeğe başladım..
Obur halini çok seviyorum.
Seni hiç avdayken görmediğim için yorum yapamayacağım..
Bir gün gelmek ister misin ?
Tabii ki.
Yemeğimi 2-3 dakika içinde bitirdim. Çok hızlı yiyordum sanırım.
Bugün büyük gün ha? Dedi Emmett mavi gözlerinin için gülerek…
Ah.! Evet. Bugün mutlaka kuyumcuya gitmeliyiz. Reenesme’ye bir kolye almak istiyorum ne dersin?
Bencede iyi olur tamam giyin de gidelim o zaman…
Cevap vermedim ve tepsiyi yatağa ittirip dolabımı açtım. Kısa bir şort ve tişört giydim.. Bu kez biraz süslü olmamın bir sakıncası yoktu. Özellikle Emmett’ın bakışları üstümdeyken. Takı kutumu açıp küpelerimi ve uğurlu kolyemi taktım.. Parfüm sıktım ve çantamdaki ıvır zıvırları boşalttım.. Tam gülerek arkamı dönecektim ki soğuk dudaklarını boynumda hissettim… Döndüm ve öpücüklerine karşılık verdim.. Beni kucaklayıp yatağa taşımaya yeltendim ama dudaklarımı ondan ayırarak konuştum
Emmett.! Bir an önce gidip alalım şu hediyeyi daha düğüne hazırlanacağım…
Umarım bu akşam da yorgun olmazsın.!
Söz veriyorum olmayacağım ama indir beni.
Gamzelerini çıkararak yüzünü buruşturdu.. Elimle onun göğsünü okşadım…
Elimi tuttu ve merdivenlerden uçarcasına indik.. Salon çok değişmişti. Edward’ın piyanosu ortada yoktu. Onun yerine Büyük bir masa vardı.. Etrafta şimdiden balonlar ve süsler vardı.. Alice yine yapmış yapacağını diye düşündüm.
Evden çıkacakken Alice’in ince sesini duydum..
Em. Biraz konuşabilir miyiz ? sanırım yanında benim olduğumu şimdi görmüştü. Hafiften yanakları kızardı.
Anlayışla karşıladım ve
Tamam canlarım ben garajdayım dedim ve Emmett’ın cebinden arabanın anahtarlarını aldım..
Emmett –
Bunu gerçekten yaptınız mı Alice ? dedim şaşkın bir yüzle.
Tabiî ki Emmett.! Esme çok ısrar etti.
İyi o zaman buna sevindim. Peki Tay ve Reenesme ile birlikte mi kalacağız ?
Umarım öyle olmazdı. Minik cadı cevap vermekte gecikmedi.
Saçmalama Em. Ayrı tabiî ki de ama uçakta birlikte olacaksınız umarım buna bir itirazın yoktur.!
Yok
Deyip lafı kısa kestim. Sally’mi bekletmemeliydim.
Koşarcasına aşağı indim.. Sally’m arabaya dayanmış beni bekliyordu.. Ellerimi beline doladım.. Yanağıma sıcacık bir öpücük kondurdu ve ön koltuğa oturdu bende sürücü koltuğuna..
Kafasını pencere dayadı.. Bir eliyle de radyoyu açtı. Çalan şarkı mükemmeldi <3
Don't leave me
Beni terketme
Cause you need me
Çünkü bana ihtiyacın var
I never wanna be without you
Ben asla sensiz olmak istemiyorum
…
Bana baktı ve şarkı sözlerini tekrar etmeye başladı…
‘’I never wanna be without youu…’’
Diyerek şarkıyı tamamladı.. Arabayı sürmeye devam ettim ama gözlerine bakıyordum..
‘’Beni terk etme,çünkü bana ihtiyacın var’’ dedim… Koluma dayandı ve sadece iki kelime söyledi o anda dünyada benden mutlu birisi olamazdı.
‘’ Seni Seviyorum.. ‘’
‘’ Sonsuza kadar.. ‘’ dedim.
Kuyumcuya geldik ve mecburen arabayı durdurdum.. Oysa o anı bozmayı hiç istemezdim..
El ele arabadan indik ve kuyumcuya girdik.. Sally’m görür görmez bir kolyeyi beğendi bile.
http://images.hediyedenizi.com/A250/24/116192.jpgBunu alalım dedim..
Paket yaptırdık ve hemen arabaya bindik..Daha hazırlanacaktık. Daha doğrusu Sally hazırlanacaktı. Ben yine 10 dakikada hazır olacaktım..
Eve vardık. Sally uçarcasına merdivenlerden çıktı. Sally öğlene kadar uyuduğu için hava kararmıştı bile. Alice düğünün saat 8’de başlayacağına dair neredeyse 1000 kere uyarmıştı bizi…
Saatime baktım saat daha 6’ydı…
Odaya girdiğimde Sally yoktu. Ama su sesleri geliyordu demekki duştaydı..
Yorgun değildim tabiî ki ama yinede yatağa yatma ihtiyacı duydum.
O sırada banyodan bir çığlık yükseldi.. Son hızla banyonun kapısını açtım Sally duşakabinin kenarına çömelip başını tutuyordu.. Hemen onu yerden kaldırdım. Sularını saçarak bana sarıldı… Saçlarını okşayarak onu sakinleştirmeye çalıştım.. Saçlarını okşadıkça bana daha da sıkı sarılıyordu.
Ben asla sensiz olmak istemiyorum
Bunu belki 10 defa tekrarladı..
Alnını ve saçlarını öptüm.
‘’ Sakin ol.. Asla benden ayrı kalmayacaksın.. Ne oldu söyle bana Lütfen. ‘’
Sesi titreyerek konuştu..
‘’Emmett.. Sam.. Onu gördüm. Banyonun kapısındaydı sana yemin ederim.. Beni elde edeceğini ve çok yakında geleceğini söyledi.. Bana doğru gelmeye başladı.. Ben. Ben çok korktum.. ‘’
Sanırım hayal görmüştü.. Şu Sam’i bulup öldürmek istedim..
Her yeri titriyordu.. Ona daha sıkı sarıldım.
‘’Sakin ol bitanem.. Sanırım hayal gördün. Odaya kimse girmedi. Ben buradayım. Seni hiç bırakmayacağım. Lütfen kendine gel. <3 ‘’
Bana bağırdı
‘’ Yalan söylemiyorum Emmett.! Geldi diyorum sana! Beni tekrar alacağını söledi.. ! ‘’
‘’ Tamam. Sana inanıyorum. Lütfen şimdi kendine gel. Ben burada olduğum sürece kimse senin kılına dokunamaz.. ‘’
Titreyen kollarıyla benden ayrıldı ve bornozuna sarıldı..
Saçlarını sardı.. ve yatağa oturdu.
‘’ Tamam iyiyim.. ‘’
Duşa girmeye gidiyordum.. İyi görünüyordu. Kolumdan tuttu sanki son kezmiş gibi bana sarıldı.. Bende onu öptüm..
‘’ 2 adımlık yerdeyim Bitanem.. ‘’
Kafasını salladı. Bende banyoya girdim… Çıktıktan sonra hemen havluyu belime sardım ve odaya girdim. Giyinmişti bile. Cennetten inen bir meleğe benziyordu ama kıpkırmızı kıyafetiyle ona ‘ Tatlı şeytan ‘ diyebilirdim…
Saçlarını yapmaya uğraşıyordu..
Bana baktı ve sordu..
‘’ Topuz mu olsun yoksa doğal mı ? ‘’
Doğal halini hiçbirşeye değişmezdim ama bu seferlik topuz yapmasını söyledim..
Kendim de giyinmeye başladım..
Ben hazırdım ama Sally hala makyaj yapıyordu.
Makyaja ihtiyacın olmadığını bilmiyormuşsun gibi davranma.
Bu özel bir gün Emmett. Özel günlerde kadınlar makyaj yapar..
Hadi ama saat 8’e çeyrek var..
Tamam Tamam patlama.!
Hediyeyi cebime koydum.
Kolkola aşağı indik. Atmosfer gerçekten süperdi. Alice işini biliyor diye düşündüm.. Her yer bembeyazdı. Ortada kocaman bir pasta vardı.. Ama onu yiyebilecek sadece 3 kişi vardı – Gerçi Jacob hepsini yiyebilecek kapasiteye sahipti –
Piyanoyu bu sefer Jasper çalıyordu. Onun bu kadar güzel çaldığını bilmezdim..
Sonunda Jacob ve Reenesme kolkola merdivenlerde göründü.
Sally –
Bu mükemmel bir çifti hayatımda görmemiştim.. Birbirlerine çok yakışıyorlardı. Reenesme beyazlar içerisinde o kadar güzeldi ki.. Aldığım kolye ona çok uymuştu.. Jacob ise.. Kuzenimin bu kadar yakışıklı olduğunu ilk defa fark ettim. Esmer teniyle takım elbise o kadar uyumluydu ki.. İki çift umarım sonsuza dek mutlu olurlar.. Yüzükleri Carlisle taktı ve birbirlerini yavaşça öptüler.. Alice’in yavaşça merdivenlerden çıktığını gördüm ama nedenini anlamadım…
Hediye verme sırası geldiğinde kolyeyi Emmett’ın cebinden çıkardım.. Reenesme’yi öptüm ve mutluluklar diledim.
Kolyeyi görünce gözleri ışıldadı. Çok beğendiğine eminim…
Sonra Reenesme ben ve Jacob diğerlerinin bakışları altında formalite icabı pastayı yedik.. Gerçi Jacob çoğunu bitirdi ama ben sadece 2 çatal aldım…
Sonra dansa geçildi.. İlk dansı Reenesme ve Jacob yaptı ve diğerleri sonradan etraflarında çember yaptı. Tabi ki Emmett ve bende.. Başımı omzuna yasladım ve o anın tadını çıkarmaya çalıştım.. Banyoda gördüklerimi unutmaya çalışarak.. Sonra birden eşler değişti ve kendimi Carlisle’yle dans ederken buldum.. Yüzüne dikkatlice baktım.. Baba olmak için çok gençti en fazla 30 gösteriyordu.. Bana gülümsedi ve zarifçe dans etmeye başladık… Sonra Edward,Jasper,Jacob…
Kendimden geçmişçesine keyifle dans ediyordum. Tekrar Emmett’ımın kollarındayken müzik kesildi.. Gözlerimi açtım.. Alice 4 valizle kapının yanındaydı..
Hadi..! Çiftler balayına.. Uçağın kalkmasına 1 saat var..
Etrafa baktım. Reenesme ve Jacob yoktu. Heralde giyinmeye gitmişlerdi.. Alice devam etti..
Sally bu kıyafetle uçağa mı bineceksin hadi git üstünü değiştir. !
Neden demeye kalmadan Emmett’ım kulağıma fısıldadı.
Balayı yapmadık unuttun mu ? dedi ve muzipçe güldü..
Peki. Tamam.. Giyinip geleceğim.
Hala şaşkındım..
Yukarı çıktım. Kıyafetlerimin çoğu yoktu.. Hemen bir kot pantolon ve bir tişört giydim.. Telefonumu aldım ve uçarcasına aşağı indim.. Emmett’ın koluna girdim…
Bu sefer Emmett’ımın jipine binerek havaalanına doğru keyifle yol almaya başladık..
Nereye gideceğiz ? diye sordum Emmett’a..
Ama beni dudaklarıyla susturdu…