Twilight Türkiye Fan Forumu
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Twilight-Vampire Türkiyeye Hoşgeldiniz..
Sitemizden daha çok faydalanmak,mesajları,resimleri,videoları ve linkleri görmek için lütfen sitemize üye olunuz.
Sitemizde iyi eğlenceler dileriz.

Twilight-Vampire Türkiye Yönetimi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~

+12
_eylül_
Levérage
cerenbode
paramore
Vampirella05
~ Of"Gldof "
_nağme_
CuLLe[n]isan
_E.w.r.e.m_
MissPattinson
ilkiz
Allstar01
16 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
_eylül_
İnsan
_eylül_

Vampir Gücü : 142
Rep Puanı : 1

EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 2:09 am

aynen yrn olsn ki paramore da koymş olsn yeni bölümü sena da hahaha
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

Vampir Gücü : 1353
Rep Puanı : 7

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 2:34 am

Very Happy Kesin koyucam bu sefer Very Happy
paramore
İnsan
paramore

Vampir Gücü : 115
Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 2:35 am

hadi bakalım...
güveniyoruz sana senacım.. =)
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 7:19 pm

Kendimden utanıyorum ama..

İlham perim beni terketti.! Dün defterin kalemin başına oturdum,kalktım,oturdum,kalktım..

Tık yok..

Cey~ bugün bize gelcek umarım onun perisi bana yarım eder

Neutral
Levérage
Kurt
Levérage

Vampir Gücü : 1253
Rep Puanı : 11

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 7:22 pm

gelcek canım gelcek merak etme sen
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeCuma Eyl. 18, 2009 7:27 pm

İnşallah Canım <3
MissPattinson
Kurt
MissPattinson

Vampir Gücü : 962
Rep Puanı : 21

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Eyl. 22, 2009 4:38 pm

sena hani yeni bölüm ama yaaaaaaaaaaaaaa
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Eyl. 22, 2009 5:24 pm

İlayda kuzum ya gelmiyo valla yazamıyorum Sad
MissPattinson
Kurt
MissPattinson

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Eyl. 22, 2009 10:47 pm

Crying or Very sad
_eylül_
İnsan
_eylül_

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 12:39 am

olsun canım gelir gelir. belki yardımı olur diye söyliyim dedim sahneleri film olacakmış gibi kafanda canlandır snra Kellan ne yapsa süper olurdu ? ne yapsa film izlenilir olurdu diye düşün öyle yapınca gelio aklına ya da kitapta ne derse okumaya devam ederdin ?? ben öyle yapıorm ve baya işe yarıo . tbi yinede sen bilirsin. hç olmadı bnmkini yollarm =)
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 1:00 am

Tamam kuzum akşam yatarken denicem Very Happy
_eylül_
İnsan
_eylül_

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 1:56 am

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canımm
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Eyl. 23, 2009 3:36 am

Sağol =) kalp
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

Vampir Gücü : 59

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Ekim 11, 2009 6:34 pm

senaaa nolşur yeni bölüm uzun zamandır hikayeni arıyodum burayay gecdiğini bi arkadaş söyldi lütfen yeni bölümmm koyyy Crying or Very sad pale EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 943443
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Ekim 12, 2009 10:11 pm

Ay kuzuum kalp

Smile

Valla ilham gelse bölüm değil bölümler feda size kalp
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 13, 2009 1:48 am

Razz kuzum nolur ilham gelsin ya No çok uzun zamandır bekliyorum bunun devamını :d artık rüyalarımda görmeye başlamıştım devamını Razz:P
Swan~~
İnsan
Swan~~

Vampir Gücü : 197
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Ekim 18, 2009 8:04 pm

yaa sena hadi ama yaa 2 ay oldu bekliyoruzzzzz
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: 2. Sezon Bölüm 1. ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 11:13 pm

EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 Afiim

* Arkadaşlar bu bölümde daha fazla duygulara yer var. Sıkıcı olacak anlamında değil tabiki ama bu sezonda Sally'nin gerçek duygularını ve in dünyasını keşfedeceğiz. (: Umarım beğenirsiniz kalp

Bu seferki her zamankinden gerçekti..Sam ormanda ağaca yaslanmış beni izlerken ben her zamanki yerimde öylece duruyordum.. 100lerce kere dediğim gibi ona gitmesini ve bizi rahat bırakmasını söyledim.. Bana nefretle gülümsedi. Sonra birden Sam’in arkasındaki ağaçtan kıvırcık saçlı ve ela gözlü 5 yaşlarında bir kız fırlayıverdi.. Onu görür görmez ona doğru koşmak istedim ama Sam kızı kucakladı ve birden etraflarında ateşten bir çember oluştu.. Koşup çemberin bir adım gerisinde durup Sam’e yalvarmaya başladım. Rachel’ı bırakması için. Ateş gittikçe artarken bana tekrar gülümsedi ve Rachel’ımı – Sadece rüyalarda gördüğüm kızımı – daha da kucaklayarak bana bunları söyledi..

‘’ Sen beni diri diri yaktın. Şimdi kızının küle dönmesini kendi gözlerinle göreceksin.. Sonra Rachel’ın çığlığı kulağımda yankılandı

‘’ Anneee.! ‘’

O an hiç düşünmeden ateşe atladım ama birden kişiler değişti.. Rachel Emmett’ımın kucağında korku dolu gözlerle bana bakarken Emmett bunu neden yaptığımı sordu. Manzaralar değişmişti.. Ateş çemberinin arka tarafından bizi izleyen Sam’di.. Sam ve onun sürüsü..Sonra gitgidide artan ve bize yaklaşan ateşin içinde Cullen ailesi üyeleri belirmeye başladı. Ben ağlarken hepsi bana deliymişim gibi bakıyor ve bana bunu neden yaptığımı soruyorlardı..

Hıçkırıklarımın arasında bağırarak ‘’ Neyi..?! ‘’ diye soruyordum onlara. Ama hiçbiri cevap vermiyordu. Sadece ateşi izliyorlardı. Yarım dakika sonra onları kül edecek olan ateşi..

**

Ter içinde ve titreyerek uyandım. 1,5 aydır uyandığım gibi.. Sam’i büyük savaşta yaralayıp yaktığımdan beri her gece bu rüyayı görüyordum. Edward hariç kimse bunu bilmiyordu. Bu düşünceler gün boyu kafamda vızıldayıp durduğu için bilmemesi imkansızdı..

Emmett’ın yanınmda olmadığını bildiğim halde istemsiz olarak sağ tarafıma döndüm. Soğuk yastıkla burun buruna gelince moralim bozuldu. Emmett 2 gündür yoktu. Resme ve diğer aile üyeleri için avlanma sırası ondaydı.. Alnımdan akan terleri elimin tersiyle sildikten sonra yataktan kalktım. Ayaklarımı sürüye sürüye banyoya gittim. O yanımda olmayınca bir yanım boş kalıyordu. Çabuk gelmesini dileyerek duşa girdim.. Duştan çıktıktan sonra gündelik kıyafetlerimi giydim ve saçlarımı kurutup biraz nemlendirici ruj srdükten sonra kapıyı açıp odadan çıktım. Hemen yan odaya Resme’nin yanına gittim. Hamileliğinin ortalarındaydı ama çok acı çektiği belli oluyordu.. Gözlerimi ondan çektikten sonra camın önünde durmuş dışarıyı izleyen Bella’yı gördüm. O sırada Resme zor çıkan bir sesle

‘’ Günaydın Sally ‘’ dedi. Sonra Bela sanki geldiğimi bilmiyormuş gibi döndü ve

‘’ Selam dedi ruhsuz bir ses tonuyla..

Selam diyerek karşılık verdim ve Resme’nin ayakucuna oturup buz gibi elini avucumun içine aldım. Gülümsemeye çalşarak

‘’ Bugün nasılsın ? Bir şeye ihtiyacın var mı ? ‘’ dedim.

‘’ Hayır,Sağol.. ‘’ dedi.

‘’Peki ben kahvaltı yapacağım’’ dedim ve odadan çıktım

Aşağıda hiç kimse yoktu. Carlisle ve Edward hastanede,Esme okulda Alice kendi kurduğu dikiş atölyesinde, Jasper ise büyük ihtimalle bir müşterisi için iz peşindeydi.. Büyük savaştan sonra sonunda hayatımız sonunda normale dönmüştü.. Herkes 4 elle işine sarılmıştı. Sadece ben olayların şokunu tam olarak atlatamamıştım. Gördüğüm kabuslar bunu zaten yeterince güç hale getiriyordu..

Jake’in Reenesme’yi korumak için 3 kurtla savaşıp derin yaralar alması ve yüzünün sağ tarafında nedense geçmeyen bir pençe izi taşıması,Jasper’ın zaten çok olan izlerine yenilerinin eklenmesi,büyük beyaz evin yarısının telef olmasının sorumlusu benmişim gibi geliyordu.. Bu aileye sadece felaket getirmiştim. Ailenin bana olan sevgisi hiç azalmamıştı ama kendimi suçlu hissetmekten kendimi alamıyordum. Sadece Emmett’ın yanında tam olarak rahat olabiliyordum. Ve o da şimdi yoktu. Bu akşam geleceğine söz vermişti ama daha önceleri söz verip 1-2 gün geciktiği de olmuştu. Tam mutfağın kapısına gelmiştim telefonumun çalmasıyla irkildim.

‘’ Ne haber Sally ? Durumlar nasıl ? ‘’ dedi mecburi olarak LaPush’da görev yapan ama Resme’nin yanında olmaya can atam kuzenim Jake.

‘’ Her zamanki gibi Jake. Bela Resme’nin yanında bende mutfaktayım. Senin işler nasıl bir sorun varmı dedim kahve makinasına su koyarken.

‘’ Hayır şimdilik yok ama sürüde anlaşmazlıklar bitmiyor Sally kafam çok karışık.. ‘’

Onun benden daha kötü olduğu belliydi. Ona moral vermeye çalıştım.

‘’ Her şey düzelecek Jake. Paul başa geçmeyi kabul etmedi mi ? ‘’

‘’ Onu ikna edemiyorum. Bu senin hakkın gibisinden bir şeyler zırvalıyor.. ‘’

‘’ Hımm.. Belki bugün yanına uğrarım. Bir şey lazım mı ? ‘’

‘’ Hayır sağol. Neyse hadi görüşürüz. ‘’

‘’ Hoşcakal ‘’ dedim ve telefonu kapattım. Kaynayan suya 1 kaşık kahve attıktan sonra buzdolabını açıp Esme’nin hazırladığı sandviçleri kan dolu şişelerin arasından çıkardım.. Telefonum tekrar çalmaya başladı.. Ekrana bakmadan kulağıma götürdüm.

‘’ Ne var Jake ? ‘’

‘’ Hey bitanem. Ben Emmett’’

Sesini duyunca kalbim duracak gibi oldu onu o kadar özlemiştim ki..

‘’ Em. Hayatım nasılsın ? Ne zaman geliceksin. ‘’

Birden sesi değişti.

‘’ Çok özür dilerim bitanem ama yarın öğlene uzadı..

İçimden

‘’ Harika bu günüm de b*ktan beter geçiçek ‘’ diye düşündüm.

Benden cevap gelmeyince

‘’ Bitanem. Sadece 1 gün daha. ‘’

Sesime normal bir ton vermeye çalışarak

‘’ Tamam. Lütfen elinden geldiğince çabuk ol ‘’

‘’ Elimden geldiğince. ‘’ dedi ve telefonu kapattı. Kahvaltımı berbat bir moral eşliğinde yaptım. Bulaşıkları makineye koyarken kapı çaldı.

Bezgib adımlarla kapıya doğru yürüdüm. Kapıyı açar açmaz karşımda Emmett’ımı gördüm. Küçük bir çığlık atarak ona sarıldım. Neşem Jet hızıyla yerine gelmişti.

Beni tek koluyla kavrayıp döndürdü ve tekrar yere bıraktı.

‘’ Demek o kadar özledin beni ha. ‘’

‘’ Hemde çokk.. ‘’ dedim ve ona tekrar sarılıp bu anın tadını çıkarmak için gözlerimi kapadım.

Yorumlarınıza ihtiyacım vaar ~ Uzun zamandır ilk defa yazdım umarım güzel olmuştur *)
CuLLe[n]isan
Vampir
CuLLe[n]isan

Vampir Gücü : 508

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 11:23 pm

Canım benimmm senin elinden çıkıp da güzel olmaması mümkün mü sankii ?? kalp
Zaten daha en başta tüylerim diken diken oldu gerçekten..
Ama keşke daha uzun olsaydıı Sad
Çok olaysız geçmiş sanki Razz

Daha sık yaz kuzummmm kalp
Levérage
Kurt
Levérage

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 11:24 pm

AA kuzum sen yazarsında kötü mü olur valla çok sevindim görünce
ve hemencik okudum ben beğendim kuzum da ne zaman yaktı sami ben onu hatırlamıyorum haa ya da dizilerde olur ya olmuştur aslında olay ama sonradan gösterilir o misal olmuş hihi ama dediğim gibi ben çok ii ayrıca afişte öyle ve yazma isteiğinin artması ve gerçekten güzel yazdığın için bugünün 2. repin sana veriyom kuzum kalp devamını sabırsızlıkla bekliyorummm
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 11:27 pm

Ay seviyorum sizi çoooook kalp

Olayları 1.5 ay sonrasına aldım ama ayrıntıları sonra öğreneceksiniz tabikide kalpp
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 11:30 pm

kuzummm süper olmuş Smile
yeni bölümü nezaman koycaksın sakın bundada bekletme Smile
kırocuk
Levérage
Kurt
Levérage

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePtsi Ekim 19, 2009 11:38 pm

ayyy buçuğuda var yesinler kuzumu hihi
valla ben beğendim zaten başlangıç olduğundan pat diye olay olmaz nisanımmm
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 20, 2009 11:11 pm

Sağolun kalp

Gülşaaaah kalp
MissPattinson
Kurt
MissPattinson

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 20, 2009 11:24 pm

CuLLe[n]isan demiş ki:
Canım benimmm senin elinden çıkıp da güzel olmaması mümkün mü sankii ?? kalp
Zaten daha en başta tüylerim diken diken oldu gerçekten..
Ama keşke daha uzun olsaydıı Sad
Çok olaysız geçmiş sanki Razz

Daha sık yaz kuzummmm kalp
MissPattinson
Kurt
MissPattinson

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 20, 2009 11:25 pm

sena bu arada yazdığım mesaja bak cane
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 20, 2009 11:43 pm

benmi omu Razz
MissPattinson
Kurt
MissPattinson

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 20, 2009 11:44 pm

sendemi senasın xD
yok allstar
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 20, 2009 11:54 pm

ewt kuzu bende senayım Smile Smile
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeSalı Ekim 20, 2009 11:55 pm

Aaa Senaa kalp

Tamam kuzum bakıyom Smile
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 21, 2009 12:08 am

kalp kuzu ya yenibölüm ne zaman ??? Smile
_eylül_
İnsan
_eylül_

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePerş. Ekim 22, 2009 1:34 am

canımm en en en yakın zamanda yeni bölüm eklemeni istiyorum çok fena meraktayımmm
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeC.tesi Ekim 24, 2009 5:11 pm

kesinlikle Very Happy
hemen yeni bölüm ekle kuzu Very Happy Very Happy
cerenbode
Kurt
cerenbode

Vampir Gücü : 642
Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 3:34 am

vayyy cane süpersin yahh..ben göremedim bölümü önceden..

çoookkk özür dilerim yawt..ama okudum şimdi...hehe..

ya ne diyeceğimi biliyosun kuzum..

harika..harika ve harika..ve ewt pek olay olmamış ama bi geçiş dönemi yaşadıklarından normal..

hadi bakalım yeni bölüm ne zamana gelir..

aslında yaakında 3-4 günlü bi tatil var..çok rahat yazarsın..tabi sen bilirsin cane..hadi bakem bekliyoz..

yaheyyaaa...xD
ayLax
Kurt
ayLax

Vampir Gücü : 743
Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 4:53 pm

cerenbode demiş ki:
vayyy cane süpersin yahh..ben göremedim bölümü önceden..

çoookkk özür dilerim yawt..ama okudum şimdi...hehe..

ya ne diyeceğimi biliyosun kuzum..

harika..harika ve harika..ve ewt pek olay olmamış ama bi geçiş dönemi yaşadıklarından normal..

hadi bakalım yeni bölüm ne zamana gelir..

aslında yaakında 3-4 günlü bi tatil var..çok rahat yazarsın..tabi sen bilirsin cane..hadi bakem bekliyoz..

yaheyyaaa...xD
Levérage
Kurt
Levérage

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 8:44 pm

aylamm kuzum öyle bir yorum yazmışsın ki
ççok uğraştığında buradan görebiliyorum zaa
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Ekim 25, 2009 8:46 pm

Ay Sağolun ya zaa

kalp
paramore
İnsan
paramore

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 7:26 pm

senacım çooo...k güzel olmuş..
devamını bekliyoruz... kalp
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 7:41 pm

Sağol Büşra kalp

sınav haftası bi geçsin hemen yeni bölüm yazıcam kalp
paramore
İnsan
paramore

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 28, 2009 8:09 pm

biz bekleriz senacım sorun yokk.. =)
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePerş. Kas. 12, 2009 4:07 am

kuzuuu yb nerde Sad Sad Sad
Allstar01
Admin
Admin
Allstar01

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimeCuma Kas. 13, 2009 11:03 pm

Sınav haftası ama be kuzucuum :/
lion<3lamb
İnsan
lion<3lamb

MesajKonu: Geri: EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~   EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~ - Sayfa 3 I_icon_minitimePaz Kas. 22, 2009 7:36 pm

bitmedimi kuzu Sad
hadi meraktan çatladım yb lütfennn SadSadSad

EmSally..* [ Dolunay ~ ] 2. Sezon ßaşladı ~
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» SupernaturaL 5.sezon Türkçe...
» !!...HaYal mi GeRçeK mi...!! (!!!...27.Bölüm Sezon Finali...!!!)
» ~Ayrılık Vakti..~ ..Ros[E]mm.. Yeni Bölüm - [ 2.Sezon || 4.Bölüm ~ sf.3 !! ] - Sonunda GeLdi..