| Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 | |
|
+6~ Of"Gldof " _nağme_ ilkiz ayLax CuLLe[n]isan miray 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
miray İnsan
Mesaj Sayısı : 42 Vampir Gücü : 68 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29
| Konu: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Perş. Eyl. 10, 2009 8:28 pm | |
| CLOSE YOUR EYES~Anabelle~ Güneş'i özledim... bırak beni gideyim... kendi yalanına inanıyorsun aslında sen ben hiç sevmiyorsun! sadece kanıma tapıyorsun! ~Derek~ olmaz,imkansız!gidemezsin! anlamıyor musun?! bu ölü kalp sadece senle atıyor! ~Avcı~ seni kurtaracağım! ama bir sorun var. o neden kendini değil de seni koruyor? Bölüm -1- Saat yedi… Güneşi özledim.o sıcak ışınların gelip vücudumun üstünde dans edişini,saçlarımı sarartışını özledim.penceremden aşağıya baktım.ölü bitkiler...burada bitki nasıl çıkmıştır ki?sabah,akşam kötülüğün kapkara bulutları üstümüzde.ya yağmur yağıyor yada yılda bir kere kar.karı seviyorum,biraz da olsa burası Dünya’ya benzemeyi başarıyor.kar yağdığında bahçeye çıkıp oynuyorum fakat kapılara asla yaklaşmamam gerek…oturduğum büyük pencereden gıcırdayan tahtalara atladım. Bu ev o kadar eski ki tahtalarım bazıları bodrum katına kadar düşüyor.elimden geldiğince sessiz olarak parmak uçlarımda yürümeye başladım.kapımı yavaşça açtım ve taş gibi bir şeye çarptım. “Tanrım Derek!”Lanet olsun! Gene kaçamamıştım.bu evden çıkamıyordum,ne yapacağımı bilmiyordum.muhteşem kadifemsi sesi düşüncelerimi böldü. “Kahvaltı hazır Anabel.”harika!kahvaltıdan sonra beni hiç yalnız bırakmazdı.ah,evet.gene sessizlik. “tamam,az sonra gelirim.”bana çarpık bir şekilde gülümsedi ve aşağıya indi.kendimi yatağıma attım.onu ilk gördüğüm zamanı hatırladım. 3 yıl önce gece barda arkadaşlarımla birlikte takılıyorduk.sonra içeri tüm güzelliğiyle o girdi.muazzam biriydi,tüm kızlar ona bakıyordu.oda kızlara çarpık bir şekilde gülümsüyordu.sonra birden beni gördü ve olduğu yerde dondu.ilk başta üstümde bir şey olduğunu sandım.yüzümü giysilerimden kaldırdığımda ise yanımdaydı.harika sesiyle ‘merhaba’ dedi bana.ben daha merhaba demeden beni dışarı çıkarmıştı.ilk başta sapık olduğunu sandım ama sonra koşmaya başladığında onu tekmelemeyi bıraktım.o çok hızlıydı.nereye gittiğimizi bilmiyordum.sadece hayat gittikçe kararıyordu,araba sesleri azalıyor,ışıklar yok oluyordu.sonunda durdu ve beni yere indirdi.başım dönüyordu.kafamı kaldırdığımda karşımda o büyük ev duruyordu. “beni neden buraya getirdin!?polisi arayacağım!”ben konuşunca hemen eli ile burnunu kapattı.gözleri kıpkırmızıydı.ayaklarım istemsizce geri gitti.nefes almayı kestim. “nesin sen?” “vampir…”nefesimi verdim ama gene almadım.ayaklarım beni taşıyamadı ve yere düştüm.hemen yanıma geldi. “merak etme,seni asla öldürmeyeceğim,kimsenin seni almasına izin vermeyeceğim,benimle yaşayacaksın.”kabusum beni gene kendime getirdi. “Anebelle?”gözlerimi açtım.hiç konuşmayınca devam etti. “aşağıya gelmeyince endişelendim.iyi misin,solgun gözüküyorsun…” “solgun gözükmem doğal!yıllardır Güneş görmüyorum!” “Anabel gidemezsin…”elimle onu ittim. “sen ölüsün Derek,ama bak ben yaşıyorum.kabullen Derek sen bana hiç aşık olmadın! Kanıma tapıyorsun.hadi bitir şu işi,kanımı iç!belki ölünce bu kabustan kurtulurum!”boynumu ağzına doğru götürdüm.beni hemen itti. “Eğer kanına tapmış olsaydım seni çoktan içmiştim. ben ölüyüm ama sen benim yaşamamı sağlıyorsun.Anabel ben sana aşığım! Anlamıyor musun!?”elimi aldı ve kalbine doğru götürdü.atıyordu… “umarım…”devam etmedi.hızla ayağa kalktı ve kapıyı yüzüme çarptı.arkasından sinirle ayağa kalktım ve onu taklit ettim.dolabıma doğru yürüdüm ve üstümü değiştirdim.kapıyı yavaşça açtım.odasında olmalıydı.doğrusu nerede olduğunu hiç bilemiyordum.çok sessizdi,bir anda karşıma çıkardı yada uzaktan beni izlerken bulurdum onu.merdivenlerden yavaşça indim.tamam,bu kadar yeter!hayatımda tırsacağım şeyler arasında bana darılmış sessiz bir vampir ile aynı evde durmakta dahildi. “Derek!”hayır cevap vermiyordu.salona geçtim.kahvaltım masamda duruyordu.hemen başına oturdum. “iyi tamam,sen konuşma! 3 gün sonra doğum günüm olduğunu biliyor muydun?!”kapı çaldı.çatal elimden yere düştü.kapı tekrar çaldı.yavaşça ayağa kalktım ve kapıya doğru yürüdüm. “Derek!?”korkmaya başladığımı hissediyordum.bu Dünya tehlikeliydi.kapıdakiler sesimi duyunca tuhaf iniltiler çıkarmaya başladılar.onlar zombilerdi.kapıya vurmaya başlamışlardı.daha da hızlandılar.duvardan çıkan tozları görebiliyordum.sonunda kapı yere düştü.beynimi yemek için can atıyorlardı.eve ilk adımlarını atmaya başladıkları sırada çığlığımı kopardım.bir anda önümde belirdi.zombilere hırladı.ben dahil herkes korkmuştu. “gidin buradan…”dedi zombilere. “bırak onun beynini yiyelim!sanki sen çok güçlüsün! Aşkın şehvetine yenilecek Derek! Onu diri diri emeceksin!”bu Derek için bardağı taşıran son damla olmalıydı.hızla zombinin üstüne atladı.onu parçalara ayırdı.o kadar korkmuştum ki yere diz çöktüm.daha fazla izleyemeyecektim.tüm sesler kesilene kadar sesli ağladım.sonra musluğun sesi… “Anabel…”yanımdaydı.bana sarıldı.birisinin desteğine o kadar ihtiyacım vardı ki ona sarılmadan edemedim.beni kucağına aldı.yavaşça merdivenlerden çıktık.odamın kapısının gıcırtısından sonra beni yatağa bıraktı. “hepsi geçti.”saçımı okşadı.konuşmak için tüm gücümü harcadım. “hayatımı korkunç bir şey yaptın.” “seni bıraksam da gelip bulurlar ve sonuç gene aynı olur.benimle kalmalısın.”korkmak,çok ağırdı…gözlerimi kapadım.
En son miray tarafından Cuma Eyl. 11, 2009 11:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
| |
CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| |
| |
ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Perş. Eyl. 10, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
ilkiz İnsan
Mesaj Sayısı : 92 Vampir Gücü : 134 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 32 Nerden : Ankara
| |
| |
miray İnsan
Mesaj Sayısı : 42 Vampir Gücü : 68 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Cuma Eyl. 11, 2009 12:25 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Cuma Eyl. 11, 2009 4:19 am | |
| Mirayy yine süpersin yine süper bi kerede şaşırt beni yaa ! Devam hemenn |
|
| |
_nağme_ İnsan
Mesaj Sayısı : 5 Vampir Gücü : 5 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 30
| |
| |
~ Of"Gldof " İnsan
Mesaj Sayısı : 38 Vampir Gücü : 47 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 29
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 C.tesi Eyl. 12, 2009 12:26 am | |
| Sanki okumuştum bunu. Miray bana göre eski bu, ben yenisini isterim. | |
|
| |
Halbmond_HT Vejeteryan
Mesaj Sayısı : 1079 Vampir Gücü : 1282 Rep Puanı : 14 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 31 Nerden : Taylor'un kalbinden (:
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 C.tesi Eyl. 12, 2009 2:36 am | |
| | |
|
| |
dilemma İnsan
Mesaj Sayısı : 15 Vampir Gücü : 16 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 11/09/09 Yaş : 40 Nerden : italy
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 C.tesi Eyl. 12, 2009 5:28 am | |
| Anabel sanki arakası yarın formatı yaratmış isim itibari ile zombiler çıkınca işin boyutu değişmiş.. bravo Miray. harbiden yaa bir kerede şaşırtta kötü bi rşey yaz | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 C.tesi Eyl. 12, 2009 5:53 am | |
| Miray yeni bölüm |
|
| |
miray İnsan
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 C.tesi Eyl. 12, 2009 6:19 pm | |
| Bölüm 2 Gözlerimi yavaşça açtım.aşağıdan piyano sesleri geliyordu.yavaşça doğruldum ve müziğe kulak verdim.gerçekten çok güzel çalıyordu.tarihe baktım. 12 Ağustos…bu gün benim doğum günümdü.gözlerimin yaşardığını hissettim.kalkıp yüzümü yıkadım ve soğuk bir duş aldım.üç gün uyumak tuhaftı.üstümü değiştirdikten sonra siyah saçlarımı açık bıraktım.masanın üstündeki toka elime çarptı ve yere düştü.eğilip onu aldım.tam kalkarken siyah bir şey tüm görüşümü engelledi. “ne oluyor?!”biri beni hemen kucağını aldı ve sallanmaya başladık,koşuyor muyduk?biri beni kaçırıyor muydu?!tepinmeye başladım.ama nafileydi.sonunda durduk.gözlerimi açtı. “bunu yaptığım için kendimi tehlikeye atıyorum ama doğum günün kutlu olsun Anabel.”tek kaşımı ona kaldırdım.her yerini kapatmıştı.sadece gözleri gözüküyordu. “Derek bu sen misin?”başını salladı ve gözleriyle arkamı gösterdi.hızla oraya döndüm. “b-bu güneş!ah tanrım!”ellerimi iki yana açtım ve Güneş’in benim tüm yaralarımı iyileştirmesini diledim…çok güzel bir duyguydu.arkamda Derek’in sık nefes alış verişlerini duydum.zorlanıyordu,biliyordum.yanına gittim.gölgemle onu kapatmayı çalıştım. “çok teşekkür ederim Derek.” “b-bir ş-şey d-değil.”iyice büküldü. “kötü görünüyorsun…”üstümdeki gömleği çıkardım. Ve üzerine tuttum. “daha iyi mi?” “h-hayır.” O ne kadar hayatımı zehir etse de beni hep korumuştu.burada ölmesine izin veremezdim. “buradan gidelim.” “b-bu s-senin h-hediyen.” “ölmeni istemiyorum.”kolundan tuttum ve onu ağaçların oradaki gölgeye soktum.burası karanlıktı.Derin nefesler alıp verirken onu izledim.elim yavaşça montunun düğmelerine gitti. “yaralarına bakayım.”eliyle elimi yavaşça itti.benden güçlü olduğu halde güneşe çıkınca gücünü kaybediyordu. “hayır,görmek istemezsin…”dedi zorla.onu dinlemedim ve montunun düğmelerini açtım.üstündeki ipek tişörtü kaldırdım. “tanrım çok kötüler,Derek…”mor yaralar güzel beyaz vücudu üstünde bir tablo gibi dizilmişti. “sana görmek istemeyeceğini söylemiştim.”elimi yavaşça bir mor çizginin üstünde gezdirdim.acı içinde inledi.hemen elimi çektim. “b-ben özür dilerim.” “hayır,dileme…git güneşin tadını çıkar,ben az sonra iyileşirim.”kafamı salladım ve dışarı çıktım.güneşim tam karşısına oturdum ve vücudumun her hücresini yakmasını hissettim. Gidebilirdim,kaçabilirdim ama onu burada böyle bırakmak istemiyordum.benim hayatımı sayamayacağım kadar çok kurtarmıştı.ona bunu yaparsam bende onun dünyasındakiler gibi cani konumuna düşecektim. Güneş yavaşça bana veda ediyordu. Hoşça kal Güneş,seni özleyeceğim… Dağların arasında son ışığını gösterdi bana ve sonra…gitti. “artık gidelim mi?”Derek benden bir metre ötede duruyordu.kafamı salladım ve yanına gittim. “iyi misin?” “sayılır.”dedi muhteşem bir gülüşle. “ama,eve yürüyerek gitmeliyiz.koşabileceğimi sanmıyorum.gece ay ışığına çıkarsam biraz iyi gelebilir.”önden gitmem için bana yol verdi.yavaşça önünden geçtim ve yürümeye başladım.arkamdan bir ses geldi.hemen arkama döndüm.Derek bir dizi üstünde çökmüş,derin nefesler alıyordu. “Derek!”hemen yanına gittim ve kolunu sıkıca kavradım.yüzü sapsarıydı. “sen iyi değilsin.” “benim bir şeyim yok.”yavaşça onu yanımızdaki ağaca yatırdım.ona pansuman yapmalıydım. “gömleğini aç,ben şuradan sus alıp geliyorum.” “buna,”çoktan köşedeki nehre ulaşmıştım bile.suyu oraya taşımak için bir şeye ihtiyacım vardı.üstümdeki tişörte baktım.beni sütyenle görecekti ama önceden de gördüğünün her iddiasına varım.yavaşça tişörtü üstümden çıkardım ve suya soktum.iyice su emince yavaşça ayağa kalktım. Yanına geldim gömleğini açmıştı.gözleri kapalıydı. “geldim.”gözlerini yavaşça açtı. “Alabel!”kafasını hemen başka tarafa çevirdi. “biliyorum,biliyorum…kendimi bir sürtük gibi hissediyorum.” “sen bir sürtük değilsin.”ona aldırış etmedim. “şu yüzündeki şeyi çıkar artık Derek.onu bana ver.”yavaşça çıkardı ve bana uzattı.siyah kumaşı yavaşça yırttım ve suyla ıslattım. “şimdi biraz öne gel.bana yavaşça sarıl.bende senin yaranı sargı yapabileyim.” “Anabelle ben…”onu omuzlarından yavaşça kendime doğru yasladım.bedeni benimle temas edince titredi.bende titredim buz gibiydi. Onu sargılamayı bitirdiğimde ondan uzaklaştım. “daha iyi misin? sana pek bir yararı olmaz belki ama…” “hayır,su şifadır,iyi gelecektir.” “tamam o zaman.”dedim ve yavaşça ayağa kalktım.hava iyice kararmıştı ve ben donuyordum. “montumu giy Ana.”yanındaki montu yavaşça giydim.onu izledim.gözlerini kapadı.uyurken ne kadar da narin ve güzel gözüküyordu.ürperdim ve yanına oturdum.bakışlarımı aya çevirdim.uzunca bir süre ayı izledim ama sonra göz kapaklarım beni taşıyamadı ve Derek’in taş gibi omzuna yavaşça kafamı koydum.[url][/url] | |
|
| |
cerenbode Kurt
Mesaj Sayısı : 563 Vampir Gücü : 642 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 28 Nerden : ...Bursa...
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 C.tesi Eyl. 12, 2009 7:10 pm | |
| | |
|
| |
ayLax Kurt
Mesaj Sayısı : 590 Vampir Gücü : 743 Rep Puanı : 4 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Malatya
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Paz Eyl. 13, 2009 6:30 pm | |
| | |
|
| |
CuLLe[n]isan Vampir
Mesaj Sayısı : 465 Vampir Gücü : 508 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : Eqe'nin İncisi.
| |
| |
_eylül_ İnsan
Mesaj Sayısı : 127 Vampir Gücü : 142 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Perş. Eyl. 17, 2009 1:13 am | |
| süper olmş miray yine yine ve yine harika çok beğendim. yeni bölüm ne zaman koyarsın??? | |
|
| |
miray İnsan
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Perş. Eyl. 17, 2009 3:52 pm | |
| şimdi Bölüm 3Gözlerimi yavaşça açtım.tavandaki işlemeleri görünce evde olduğumu anladım…hemen banyoya koştum.iki saatlik bir saç açmadan sonra güzel bir duş aldım.banyodan çıkarken ayağım kaydı ve yere yapıştım.popom acımıştı.bu gün bir yere oturmasam iyi olurdum.üstümü değiştirdim ve her zaman kafama taktığım kurdeleme uzandım.ama orada yoktu.saçımda da olmadığına göre…belki o nerde oduğunu biliyordu.arkamı döndüm. “Dere-,”yatağımın yanındaki küçük notu gördüm.hemen notu elime aldım. “Anabel, Avlanmaya gidiyorum…evden asla çıkma,yada nasıl desem kaçmayı çalışma.yanından ayrılmıyorum…notlarım yanında olacak.sen hep kalbimdesin ama gene de kurdeleni aldım.” ‘ah aptal Romeo!’diye içimden geçirdim.kahvaltı etmek için aşağıya indim.buzdolabında bir not daha… “ben olsam bahçeye çıkardım.”ofladım ve ayakkabılarımı sürte sürte bahçeye çıktım. Beklediğim gibi muazzam kahvaltı masada duruyordu.tam oturacakken bir not daha gördüm. “Ofladığını biliyorum,istemezsen…”gerisini okumadım. Kafamı muazzam(!) yeşillikteki bahçeye çevirdim.mezarlığı andırıyordu…ah bir not daha… “masanın ortasındaki kapağı kaldır.gözlerini kapa ve 27 adım düz git,sola dön ve 32 adım sonra aç…”kapakta ne vardı?büyük ihtimal bir not…yavaşça kapağı kaldırdım.yanılmıştım, burada bir sürü paket vardı.birini elime aldım. “orkide tohumu” ne nasıl!? Diğerlerine baktım. Papatya,gül,lale,menekşe,zambak… Kahvaltı etmeden tüm tohumları elime aldım. Gözlerimi kapadım ve 27 adım düz gittim.sonra sola döndüm.32 adımı da attıktan sonra durdum.yavaşça gözlerimi açtım. Tanrım bu bir seraydı! Koşarak içeri girdim.bana çok uzak olan şey şimdi karşımdaydı. “aydınlık…” tam karşımdaydı bir not… hemen elime aldım. “her karanlığın içinde bir aydınlık vardır… Nasıl yaptığımı sorma. Sera senin,içeri iç giremeyeceğim ama ban bir demet yaparsın artık… Not:Seni Seviyorum…” Öğlene kadar sera ile ilgilendim.tam zambaklara geçiyordum ki karnımdan ses geldi. Acıkmıştım…hemen bir duş aldım ve masadaki kahvaltı bozulmadan hepsini mideme indirdim.tabakları içeri götürdüm. Bulaşık eldivenini elime geçirdim.kahvaltı tabağını yavaç elime aldım ve o sesi duydum… Kapı… Elimdeki tabak yere düştü. “Derek?”kapıdan gelen sesle kendime geldim.ayağımın altındaki kırık tabağın parçalarından sıyrıldım.kadın gene konuştu. “Derek evde bir insan mı var?!şu kapıyı aç…sana anlatmam gereken çok şey var.b-ben özür dilerim…”son kelime ile tekrar dondum. “oğlum…”oğlu mu?Derek’in bir annesi mi vardı.yavaşça kapıya yöneldim.kolu yavaşça aşağı indirdim.karşımdaydı…otuz yaşlarında gösteriyordu. o kadar pürüzsüz bir teni ve güzel fiziği vardı ki onun annesi olduğuna inanamadım. “kimsin sen?oğlu- bizim evimizde bir insanın ne işi var!?”hemen eve girdi ve kapıyı kapadı.elindeki bavulları yere attı. Büyük bir sinirle salona girdi.bir an duraksadım ama sonra bende salona girdim.şöminenin yanındaki büyük koltuğa oturmuş eldivenlerini çıkartıyordu. “dilin yok galiba?” “b-ben Anabelle.”sesim titrek çıkmıştı. “peki Anabelle bu evde ne işin var?” “b-ben…” “sen?” “Derek ben…”büyük ses koptu ve kendimi Derek’in arkasında buldum. “burada ne işin var?!” “ben döndüm oğlum…” “ne için döndün?seni öldürmem için mi ANNE!?”onun yanına gitti ve elini kaldırdı.kendimi aralarında buldum. Derek’in pürüzsüz yüzüne baktım ve fısıldadım. “yapma.” Harika!iki vampir arasında bir insan. | |
|
| |
_eylül_ İnsan
Mesaj Sayısı : 127 Vampir Gücü : 142 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Perş. Eyl. 17, 2009 6:30 pm | |
| harika süper olmş çok beğendim tabiki yine en kısa zamanda yeni bölüm istiyorummm :D | |
|
| |
CuLLe[n]isan Vampir
| Konu: Geri: Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 Perş. Eyl. 17, 2009 8:39 pm | |
| Ayy süper olmuş canım yaaa Bi de biraz daha uzatsan şu bölümleri ? Tadı damağımızda kalıyor | |
|
| |
| Close Your Eyes...BöLüm -1- sf.1 | |
|