| ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD | |
|
+10hecabo EDWARD~CULLEN~~ELAAA FinsterniS lion<3lamb Halbmond_HT Allstar01 Swan~~ _eylül_ MissPattinson paramore 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
paramore İnsan
Mesaj Sayısı : 92 Vampir Gücü : 115 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 32 Nerden : safranbolu
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Cuma Ara. 18, 2009 11:09 pm | |
| gerçekten çok teşekkür ederim canım... gerçi ablam saolsun yani o olmasa yine olmazdı... | |
|
| |
_eylül_ İnsan
Mesaj Sayısı : 127 Vampir Gücü : 142 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Cuma Ara. 18, 2009 11:24 pm | |
| buradan ablana kocaman teşekkrler ve öpücükler gnderelim ve yb isteyelm | |
|
| |
paramore İnsan
Mesaj Sayısı : 92 Vampir Gücü : 115 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 32 Nerden : safranbolu
| |
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD C.tesi Ara. 19, 2009 2:15 am | |
| Karşımda duran adam bir vampirdi ve zavallı bir kadının kanını emmekle meşgüldü.Korkudan dona kalmıştım ne kımıldayabiliyordum,ne kaça biliyordum nede birşey söleyebiliyordum.En sonunda cesaretemi topladım ve ilerlemeye başladım. ‘Bırak o kadını hemen.’sözler ağzımdan zarzor ve çok kısık bir sesle çıkmıştı ama vampirin dikkatini çekmeye yetmişti. Adam kadını bıraktı ve bana baktı.Hemen kadının yanına gittim ve boynuna baktım ama boynunda yada herhangi bir yerinde bir ısırık izi yoktu.Adam yüzünde pis bir gülümsemeyle bana bakıyordu. ‘Ne o tatlım bir şeymi arıyordun?’ ‘Ama nasıl olur sen ondan besleniyordun gördüm.’ ‘Evet tatlım besleniyordum.Bunda bir sorun mu var. Sende bir vampirsin kokunu alabiliyorum.Sen de besleniyorsun garip olan ne?’ ‘Birincisi ben insanlarla beslenmiyorum.İkinciside onu ısırmadan nasıl oluyorda ondan beslenebiliyorsun. ‘Tatlım dünyada birçok vampir türü var.Vampirler sadece insan yada hayvan kanıyla beslenmezler.Daha doğrusu sadece kanla beslenmezler.’ ‘Bak canım bazı vampirler insanların veya vampirlerin yaşam enerjisiyle beslenirler .Yani onalrı ısrmadanda beslenebilirim.’ İyice kafam karışmıştı.Tamam beni gibi yarı insan yarı vampirler olduğunu biliyordum ama şimdi bide insanların yaşam enerjisiyle beslenen bir vampir türü çıkmıştı. ‘Bak tatlım bizim gibi vampirlere pisi vampirler diyorlar.Dünyada bizim gibi olanalr bir elin parmaklarıyla sayılabilecek kadar az.O yüzden bizi duymaman gayet normal.’ ‘Nasıl yani.İnsanalrın yaşam enerjilerini nasıl alıyorsunuz peki.’ ‘Aslında çokta zor olmuyor.Benim ne olduğumu anlar anlamaz büyük birvkorkuya kapılıyolar,buda onların gereğinden fazla adrenelin salgılamalarını sağlıyor.Daha sonrada kaçmak için yoğun bir enerji üretiyorlar ve sonra bammm!!!Ben beslenmeye başlıyorum.Nekadar tuhaf dimi kaçamıycaklarını anladıkalrı halde nedense bunu başarmak için kocaman bir enerji yayıyolar ve buda benim iştahımı daha da kabartıyor. ‘Ama bu nasıl hala anlamıyorum.Yani ilk defa duyuyorum böyle birşeyi.’ ‘Bak güzelim istersen sana nasıl olduğunu uygulamalı olaraka gösterebilirim.Senden de şuan büyük bir enerji çıkıyo.Korkuyorsun.Ve harika kokuyorsun.Ağzımı sulandırıyorsun.Neden seninde tadına bakmıyorum ki...’ Bu cümleyi söyler söylemez üstüme doğru atılmıştı.Ama o anda garip birşey olmuştu.Ben gözlerimi kapamış onun beni yemesini beklerken değişik sesler duyuyordum.Sanki biri onunla kavga ediyordu.Neler olduğunu anlamak için gözlerimi açtığımda iki vampirin kavga ettiğini gördüm.Biri bana saldırmaya çalışan vampirdi,diğeride Jaoel’di.Beni nasıl bulmuştu burda ne işi vardı bilmiyordum ama onu gördüğüm için mutluydum.Ona seslenmek istedim ama son zamanlarda yaşadıkalrım ve bu son olay beni okadar yormuştuki kaçacak halim yoktu.Oraya çöktüm ve olacakları beklemeye başladım.Gördüğüm şeyler hiç hoşuma gitmiyordu.Jaoel o vampiri parçalamıştı.Bu gördüklerimden sonra artık dayanacak gücüm kalmamıştı.Jaoel yanıma geldi ve ‘İyimisin Renessme.’Adımı unutmamıştı. ‘Evet iyiyim.’dedim ve ona gülümsedim. ‘Pek ii gözüktüğünü söyleyemem güzelim.Seni nereye götürmemi istersin.’derken beni kucağına almıştı.O anda hatrırladığım tekşey çok huzurlu ve kendimi güvende hissettiğimdi.Tam ona beni otele götürmesi söliycektim ki herzamanki gibi sesim çıkmadı ve herşey bulanıklaştı sanırım bayılmıştım. Gözümü açtığımda bir otel odasındaydım ama burası benim odam değildi.Benim odamdan çok daha lüxtü.Sanırım Jaoel’in odasındaydım. ‘Günaydın güzelim sonunda uyanabildin beni artık korkutmaya başlamıştın.’ ‘Hımm.Ne zamandır uyuyorum.’ ‘Yaklaşık 1 gündür canım.’ ‘Okadar oldu mu?’Halbu ki bana sanki birkaç saattir uyuyormuşum gibi geliyordu. ‘Evet canım oldu.Neyse aç olmasın.Ne yemek istersin kan mı yoksa normal insan yemeklerinden mi? ‘Sanırım normal yemek iyi olur.Dün akşam gördüklerimden sonra kan görmeyi uzunca bir süre istemiyorum.’ ‘Dün olanlar için üzgünüm Reneesme.Ama seni öyle görünce dayanamadım sana kötü birşey olmasını asla istemem.’ ‘Peki beni nasıl buldun.’ ‘Seni bulmadım aslında karşılaştığımız günden beri seni takip ediyorum.’ ‘Nasıl yani?’ ‘Bak senden gerçekten çok etkilendim ve şeyyy burda birkaç günm benimle kalırmısın?Seni tanımak ve sana kendimi tanıtmak istiyorum.’ Aslında ona hayır demem lazımdı ama bana baktığında gözlerinde gördüğüm o ışık beni hayır demekten alıkoydu ve ‘Tabiki de isterim.Seninle vakit geçirmek güzel olacak.’ ............................................. Bundan sonraki birkaç günü sürekli Jaoel’le geçirmiştik.Sinemaya gittik,alışveriş yaptık gezdik dolaştık yemeğe çıktık.Kısacası çok güzel günler geçirdik.Aklıma birkere bile Jacob gelmemişti.Taki bir gece yine onu rüyamda görene kadar.Yine onun yanındaydım ama bu sefer çok kötüydü.Haykırarak uyanmıştım.Uyandığımda Jaoel yanımdaydı ve elimi tutuyordu. ‘Üzgünüm istemeden rüyalarında gördüklerini gördüm.’ ‘Önemli değil.’dedim. ‘Sana birşey sormak istiyorum acılarından tamamen kurtulmak istermisin.Eğer istersen bir daha ne onu ne de aileni düşünürsün. ‘Bu nasıl olacak peki.’ ‘Sadece gözlerimin içine bak.’ Gözlerine bakıyordum.O anlamdıramadığım ışık yine gözlerindeydi.Ama bu defa daha farklıydı sanki ışık gözlerinden dışarı çıkıyordu. ‘Artık hepsi bitti güzelim.Artık benimsin başkası yok.Sevdiğin adam benim,benden başkasına güvenmiyorsun.Ailen,sevgilin,arkadaşın herşeyin benim.’ Beni hipnotize ediyordu.Sonunda o ışığın ne anlama geldiğini anlamıştım ama artık çok geçti yapabileceğim hiç birşey yoktu. Ve uzanıp beni öptü.Zinhimde sonkez Jacob canlandı.’Hayır..Hayır Renessme ona inanma....’daha sonra görüntüde seste gitti.Artık ne jacob vardı nede ailem.Benim için tek varolan Jaoel’di.....
| |
|
| |
FinsterniS İnsan
Mesaj Sayısı : 2 Vampir Gücü : 2 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 19/11/09
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD C.tesi Ara. 19, 2009 2:49 am | |
| en hycnlı yerndee kalmss xD ama bu da cok gsl olms tebrk edrm ttlm x)) | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD C.tesi Ara. 19, 2009 2:57 am | |
| evet öle oldu biraz ama idare edin artık.. yeni bölümde kısa zamanda gelcek.. | |
|
| |
_eylül_ İnsan
Mesaj Sayısı : 127 Vampir Gücü : 142 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 10/09/09 Yaş : 29 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD C.tesi Ara. 19, 2009 8:42 pm | |
| ayyy süper yaaaaaa çok heyeccanlandımmm ybne zamannn | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD C.tesi Ara. 19, 2009 10:08 pm | |
| en kısa zamanda gelcek yeni bölüm azcık sabredin.. yorumlar için teşekkürler... | |
|
| |
_eylül_ İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Paz Ara. 20, 2009 3:27 am | |
| sabreden derviş olduk canım sndn ricam bi murat versen bize :D | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Paz Ara. 20, 2009 3:41 am | |
| yaa bu bölümlerde ablam yardımcı oluo bana ve kendisi biraz uzukta olduğu için zor oluo... ama işte yeni bölüm gelir yakında.. jacob'ın gözünden yazılmış bi bölüm.. hatta üzerinde çalışıorum... | |
|
| |
_eylül_ İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Paz Ara. 20, 2009 3:44 am | |
| ayyy heyecanlandm hadin hadin | |
|
| |
paramore İnsan
| |
| |
_eylül_ İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Paz Ara. 20, 2009 6:51 pm | |
| ayyy çok güzel ama reneesme ye nooldu ya kimi gördü offff çatlıorm
yb istiorm
bu blm de süper olmşş (Y) | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Ptsi Ara. 21, 2009 4:18 am | |
| teşekkür ederim canım.. yeni bölüm yakında gelir.. | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Cuma Ocak 01, 2010 2:13 am | |
| Onu Los Angeles'ta bulamayınca Forks'a geri dönmeye karar verdiler.Bense geri dönmeyip gidebileceği yerlere bakalım istiyordum.Ama beni dinlemiyorlardı.Sadece birkaç gün daha burda kalıp geri döneceğimizi,ordan herşeyin daha kolay olacağını söylüyorlardı.
Artık Los Angeles'ta değildi ve biz bunu çok geç öğrenmiştik.Aradan dört gün geçmişti.Birşeyler yapıp nerde olduğunu öğrenmemiz gerekiyordu.Ama nasıl?
Arıyorduk,hala arıyorduk ama hiç bir iz yoktu.Bu sefer kendini çok iyi saklıyordu.Koskoskoca Amerika da heryerde olabilirdi.Düşünmekten beynim patlayacak durumdaydı ama onu düşünmeden duramıyordum.Nereye gittiğini bilememek beni çıldırtıyordu.
'Biraz sakin olup düşüncelerini toparlarsan sevinirim Jacob.Gerçekten sinirlenmeye başlıyorum.'Edward benim aklımı okurken Renesmee'yle geçirdiğim günleri düşünüyordum.Yapmamam gerekirdi.Ama kendime nasıl hakim olabilirdim ki?Onu çok özlüyordum.
'Üzgünüm Edward.Ama onu düşünmeden duramıyorum.Yapabileceğim birşey yok.'Aklımı okuması yeterince sinir bozucu değilmiş gibi bir de bana sinirleniyordu.
'Bende üzgünüm Jacob ama kafanın içinde haykırırken duymamak elde değil.Benimde yapabileceğim birşey yok.Bari sesini kıs.'Dediğini yapmaya çalıştım.Bir türlü olmuyordu.Bu yüzden evden çıktım ve ormanda dolaşmaya başladım.Nereye gittiğimi niçin gittiğimi bilmeden koşuyordum.Zaten bu aralar sürekli koşuyordum.Koşmaktan başka birşey yapamıyordum ki...
İşte yine olmuştu onu hissediyordum.Mutlu muydu?Yoksa bana mı öyle geliyordu?Hayır kesinlikle mutluydu.Görüyordum,birine sarılıyordu.Bir erkeğe... Ama o-o kim olabilirdi ki?Benim Renesmee'mim,aşkımın yanındaki erkek kim olabilirdi?Yoksa beni çoktan unutmuş muydu?
arkadaşlar baya bi kısa oldu ama üzgünüm elimden bu kadarı geldi.. yine de umarım beğenirsiniz.. en kısa zamanda yeni bölümü koymaya çalışıcam.. | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Cuma Ocak 29, 2010 3:54 am | |
| Bu olamazdı,olmamalıydı.O benim hayatımdı ve benimde onun için öyle olduğumu sanıyordum ama yanılmışım.O beni çoktan unutmuştu,başka biriyle birlikteydi.Belkide onu aramaktan vazgeçmeliydik.En azından ben vazgeçmeliydim çünkü o artık benim değildi.O gitmek istediğinde kaçmak istediğinde ona söz vermiştim.'Seni bulurum.Seni nereye gitsen bulurum.'demiştim ama işte bulamıyordum.Belki de bulmamalıydım.Gerçekten mutlu gözüküyordu.Artık peşini bırakmalıydım.
Cullenlara gittim.Onlarla konuşmam gerekiyordu.Artık gördüğüm o şeylerin birer hayal olmadığını anlamıştım.Ama ne olursa olsun onlara bundan bahsedemezdim.Hem zaten ben yanlarında olmazsam Renesmee planlarını da öğrenemez diye düşünüyordum.Böylece onlardan daha fazla kaçamazdı.
'Edward konuşmamız gerek.Önemli.'Onu dışarı çağırdım.Kimsenin bizi duyamayacağı bir yerde konuşmak istiyordum.Aklımdan o görüntüleri ve düşünceleri çıkarmaya çalıştım.Edward'ın öğrenmesine izin veremezdim.Ama bir türlü beceremiyordum.
'Bütün bunlar ne demek oluyor Jacob?Yani artık Renesmee'nin peşinden gitmeyecek misin?Bize yardım etmeyecek misin?O senin aşkın Jacob.Bunu yapamazsın.'Herşeyi görmüştü işte.'O erkeğin kim olduğunu bulup onun suratını dağıtmak istemez misin Jacob?Ben olsam isterdim.O yüzden saçmalama ve benimle eve gel.'Çoktan yürümeye başlamıştı.
'Anlamıyorsun değil mi Edward?Kafamda sürekli onu hissetmek kolay değil.Ve bir şey söyleyeyim mi?Bizi izliyor.Hemde sürekli.Bunu bilerek mi yapıyor bilmiyorum ama ben yanınızda olduğum sürece bütün planlarınızı görecek.Herşeyi benim kafamın içinden görüyor sanki.Bu yüzden gelemem Edward.'Olduğum yere çökmüştüm.
'Elbette gelebilirsin.Aklıma bir fikir geldi.'Yanıma gelmişti.Eli omzumdaydı.'Ona verdiğin sözü tut Jacob.Onu bul.'Kolumdan tutup beni kaldırdı.'Bunu beraber yapacağız,merak etme.'Ona inanmak istiyordum.Ama artık içimde birşeyler eksilmişti.Ağlamak istiyordum.Sadece ağlamak.'Kendine gel Jacob.O seni seviyor belkide sadece kafası karışık.Sana ve ailemize geri dönecek.Sadece biraz sabret...'Gözlerimden yaş aktığını görünce,'-ve sakın ağlama.'diye ekledi.Ama kendimi tutamayıp ağlamaya başlamıştım bile...
yine çok kısa ama kusura bakmayın.. | |
|
| |
EDWARD~CULLEN~~ELAAA İnsan
Mesaj Sayısı : 9 Vampir Gücü : 11 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 31 Nerden : adana
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Ptsi Şub. 01, 2010 7:05 pm | |
| hepsini okudum şeker sonunda bitti... son koydukların gerçekten kısaymış umarım diğer bölümler daha uzun olur ellerine sağlık yeni bölüm umarım çok çok çok kısa zamanda gelir | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Şub. 02, 2010 7:54 pm | |
| teşekkür ederim canım söylemiştim sana kısa olduğunu.. xS vala yazcam inş. bebekm... ama pek yazamıyorum bu aralar.. elimden geleni yaparım.. | |
|
| |
EDWARD~CULLEN~~ELAAA İnsan
Mesaj Sayısı : 9 Vampir Gücü : 11 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 31 Nerden : adana
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Şub. 09, 2010 12:54 am | |
| | |
|
| |
paramore İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Şub. 16, 2010 7:01 am | |
| ya yazsamda pek okuyanda olmuo yorumda fazla gelmio sanki boşuna koyuyomuşum gibi gelio yazasım gelmio valla | |
|
| |
hecabo İnsan
Mesaj Sayısı : 1 Vampir Gücü : 1 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/06/10
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Çarş. Haz. 09, 2010 2:13 am | |
| ya yaz!!ben bayılıyorum!!lütfen devam et!! | |
|
| |
renesmejacob İnsan
Mesaj Sayısı : 1 Vampir Gücü : 1 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 09/09/12
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Paz Eyl. 09, 2012 2:09 pm | |
| selam ben yeni gördüm bu hikayeyi biraz geç oldu ama çok etkilendim açıkçası internetteki diğer hikayelerden çok farklı mutlaka dewamı gelmeli çok güzel bir hikaye olmuş ellerinize sağlık | |
|
| |
yarı vampir İnsan
Mesaj Sayısı : 10 Vampir Gücü : 10 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 03/03/13 Yaş : 24 Nerden : samsun
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Paz Mart 03, 2013 7:26 pm | |
| bu siteyi yeni buldum cok guzel yazıyorsun canım.devamını sabırsızlıkla bekliyorum.lütfn biran önce koy | |
|
| |
yarı vampir İnsan
Mesaj Sayısı : 10 Vampir Gücü : 10 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 03/03/13 Yaş : 24 Nerden : samsun
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Ptsi Mart 04, 2013 3:21 pm | |
| cok güzel olmus.kimse görmedi die üzülme. | |
|
| |
yarı vampir İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Mart 05, 2013 2:56 pm | |
| cok güzel olmus. | |
|
| |
yarı vampir İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Mart 05, 2013 3:00 pm | |
| | |
|
| |
yarı vampir İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Mart 05, 2013 3:01 pm | |
| | |
|
| |
yarı vampir İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Mart 05, 2013 3:03 pm | |
| taylor lautner I LOVE YOU | |
|
| |
yarı vampir İnsan
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Salı Mayıs 28, 2013 6:46 pm | |
| | |
|
| |
Fall in Love İnsan
Mesaj Sayısı : 1 Vampir Gücü : 1 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 05/09/13
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Perş. Eyl. 05, 2013 7:13 am | |
| Ama olmaz ki Reneesme kafayı yedirtti bana burda burayı daha önceden bulsam iyiydi ama yenileri yok mu bunun Reneesme anlattıkları daha sürükleyici 1. ağızdan | |
|
| |
irem İnsan
Mesaj Sayısı : 2 Vampir Gücü : 2 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 31/01/14
| Konu: Geri: ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD Cuma Ocak 31, 2014 3:17 am | |
| cok guzel ama biraz hizli olursaniZ sevinicem | |
|
| |
| ---> MAVİ AY!!! {Renesmee ve Jacob) JACOB'IN GÖZÜNDEN BÖLÜMLER!!! =) yeni bölüm geldi bayanlar baylar..xD | |
|